CaBbaR Biraderler Dağlarda :)

Bu hafta sonu için plan yapmamıştım, Pazar sabah ayıldığımda 1-2 mesaj sallayayım dedim belki planı olan vardır diye :)
CBR’cı biraderim Mustafa 6’da uyanıp piskiletle gezmiş, üstüne motora da binerim diyince Belen’de buluşup rotamıza başlıyoruz :
20ocakrota.jpg

Merak edenler için kabaca rota linki : http://goo.gl/maps/4yXX2

CIMG4926.jpg

CIMG4927.jpg

Güzelim yollar, virajlar :)

CIMG4929.jpg

CIMG4931.jpg

CIMG4932.jpg

CIMG4933.jpg

CIMG4935.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:03 ----------

CBR kardeşliği :)

CIMG4937.jpg

CIMG4938.jpg

CIMG4939.jpg

CIMG4941.jpg

CIMG4942.jpg

Kömürçukuru virajlarını bitirip

CIMG4944.jpg

Serinyol’a iniyoruz

CIMG4946.jpg

Kisecik yolunda köpecikler :)

CIMG4947.jpg

CIMG4948.jpg

CIMG4950.jpg

CIMG4952.jpg

Bulutların üstüne çıktık :)

CIMG4954.jpg

CIMG4957.jpg

Gölcük buz tutmuş :)

CIMG4958.jpg

CIMG4959.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:08 ----------

Çıldır Musti :)

CIMG4960.jpg

CIMG4962.jpg

CIMG4963.jpg

Kisecik Radar’a vardık, rakım 1500 mt civarı

CIMG4964.jpg

CIMG4965.jpg

CIMG4966.jpg

Karlarda tepinip soluklanıyoruz :)
Bu esnada askeriyeden anons ve korkutucu sesler geliyor, Yusuf Yusuf hemen aşağıya :)

CIMG4977.jpg

Doğa eşsiz güzellikte, çok güzel fotoğraflar yakalamışsınız tebrik ederim.Eminim bu gezi herkese hem İskenderunu hem Cbr ı bir kez daha beğendirecek.

Yukarı çıkarken bu patika ilgimizi çekmişti, Musti girelim diyince, CRF leri alınca dedim başta ama dayanamadım ben de daldım :D

CIMG4979.jpg

CIMG4980.jpg

CIMG4981.jpg

CIMG4982.jpg

CIMG4983.jpg

CIMG4984.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:14 ----------

Bu pozdan sonra boyun bağımdan fırlayan fotoğraf makinesi çamura düştü, hala çalışmıyor :(

CIMG4985.jpg

ddd3.jpg

ddd5.jpg

ddd6.jpg

Son 2-3 fotoğrafı telefonla çekip aşağıya inişe geçtik, aklımdan çay olsa da içsek diye düşünürken su molası verdiğimiz noktada emminin biri sağolsun bize odun ocağında demlenmiş çay ikram etti :)

ddd7.jpg

Derken Antakya merkeze dönüp, Türk Kahvemizi içip vedalaştık ve ben İskenderun’a döndüm…

Öğle arasında 10-15 dk’Da hazırladığımdan çok özenemedim, kusura bakmayın…

Saygılar, Sevgiler

Ben tekrar söylüyorum okuması bile bu kadar zevk verirken orada olmak nasıl bir histir acaba :)

Hava soğuk olsada eminim ortamın sıcaklığı içinizi fazlasıyla ısıtmıştır.

Çamur işi sanki biraz seninkimi daha iyi gider çamurda benimkimi diyerek başlamış bir iddaa edasında :queen:

Elinize sağlık efendim,

Konu hakettiği kadar ilgi görmemiş, yorum ile diriltelim.

:bestmt:

Sertaç'çım maşşallahınız var bazen 4 çeker bazen 2 çeker hiç boş durmuyorsunuz,tebrikler:cat:::alkiis::.bizde buradan fotolara bakıp içi geçiriyoruz haliyle:salut:

Çok güzel resimler. Şehirde kar yoktur ama demi?
Bir de sanki kaskın bu rengi cbr nin bu rengi için üretilmiş gibi, acayip uyumlu :)

Güzel bir gezi daha tebrikler :cat: sayenizde İskendurun dağlarını köylerini öğreniyoruz baya her zaman olduğu gibi tekrar söylüyorum Memleketiniz çok güzel :cat:

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Çamur adamlar siziii...:cherry:

Sizi bir an önce Enduro'landırmalı. Yoksa CBR'ler altınızda helak olacak. Zavallıları kurtarmak lazım elinizden.:wiinkk:

Çok güzel bir gün geçirmişsiniz.:thumleft: Devamını diliyorum.
Ellerinize sağlık.:cat:

soa

güzel bir gezi olmuş ama biz size cross alalım honda görse geri alır cbr ları :D :D

Ben tekrar söylüyorum okuması bile bu kadar zevk verirken orada olmak nasıl bir histir acaba :)
Hava soğuk olsada eminim ortamın sıcaklığı içinizi fazlasıyla ısıtmıştır.
Çamur işi sanki biraz seninki mi daha iyi gider çamurda benimkimi diyerek başlamış bir iddaa edasında :queen:
Elinize sağlık efendim,
Konu hakettiği kadar ilgi görmemiş, yorum ile diriltelim.
:bestmt:
Güzel bir his, kesinlikle tavsiye ediyorum :)
Teşekkürler güzel yorumlarınız için :)
Sertaç'çım maşşallahınız var bazen 4 çeker bazen 2 çeker hiç boş durmuyorsunuz,tebrikler:cat:::alkiis::.bizde buradan fotolara bakıp içi geçiriyoruz haliyle:salut:
Hafta sonu evde duranı dövüyolarmış İlhan Abi :)
4 çeker işi de fena sardı valla :)

Çok güzel resimler. Şehirde kar yoktur ama demi?
Bir de sanki kaskın bu rengi cbr nin bu rengi için üretilmiş gibi, acayip uyumlu :)
Şehirde 10 yılda 1 kar tutuyor ancak, gördüğünüz karlar 1400 mt den sonra başlıyor :)
Renkli olan Shoei XR1100 ondan bahsediyorsunuz sanırım,
yoksa Siyah-Siyah uyumu mu?

Çok güzel bir gezi ve resimlerde harika.Bende lastiklerime güvenemiyorum yoksa burda kar kıyamet.500 km bakımında ilk işim lastikler olacak.Neyse tekerinize sağlık.

Güzel bir gezi daha tebrikler :cat: sayenizde İskendurun dağlarını köylerini öğreniyoruz baya her zaman olduğu gibi tekrar söylüyorum Memleketiniz çok güzel :cat:
Çok teşekkürler, ege'yi de küçümsemeyelim :)

Çamur adamlar siziii...:cherry:
Sizi bir an önce Enduro'landırmalı. Yoksa CBR'ler altınızda helak olacak. Zavallıları kurtarmak lazım elinizden.:wiinkk:
Çok güzel bir gün geçirmişsiniz.:thumleft: Devamını diliyorum.
Ellerinize sağlık.:cat:
Doğru diyosun Sıtkı Abi :)
güzel bir gezi olmuş ama biz size cross alalım honda görse geri alır cbr ları :D :D
şikayet edin beni, cbr'ı elimden alıp, nc700x ve crf hediye etsinler karşılığında :D

Çok güzel bir gezi ve resimlerde harika.Bende lastiklerime güvenemiyorum yoksa burda kar kıyamet.500 km bakımında ilk işim lastikler olacak.Neyse tekerinize sağlık.
Teşekkürler, kar kıyamette çok güvenli değil ama idare ediyor lastikler :)

tuc

nasıl kıydınız cbr 250 lere o çamurlara girdiniz burda millet yeri ıslak görünce yolu değiştirmeye çalışıyor :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar