Selamlar. Bir aksilik olmaz ise gelerim. Yalnız buluşma yeri daha detaylı olur ise sevinirim.
Kim düzenliyor bu geziyi, biraz daha detaylı bilgi alabilirmiyiz? Şilede nerde konuslancaksınız![]()
Arkadaşlar bende bu geziye katılmak isterim, kısada olsa tekerlek çevirmek güzel olacağı kanısındayım.
Dilerseniz buluşma Çekmeköyün girişinde Mado dondurmacısının karşısında shell benzincisinde olsa daha iyi olur. Arka yoldan polonezköy üzerinden şile çok daha zevkli olur. Yolun çoğu orman ve doğa içerisinden geçiyor.
Günaydın ben gelmek istiyorum. Aklımdan geçmişti gitsemmi tek başıma diye. Beraber olursak süper olur. TEB yanındaki shell nerede yada çekmeköy girişindeki mado? hangi sokağa yakın? GPS'e girip bulabilirim
Arkadaşlar bende bu geziye katılmak isterim, kısada olsa tekerlek çevirmek güzel olacağı kanısındayım.
Dilerseniz buluşma Çekmeköyün girişinde Mado dondurmacısının karşısında shell benzincisinde olsa daha iyi olur. Arka yoldan polonezköy üzerinden şile çok daha zevkli olur. Yolun çoğu orman ve doğa içerisinden geçiyor.
Günaydın ben gelmek istiyorum. Aklımdan geçmişti gitsemmi tek başıma diye. Beraber olursak süper olur. TEB yanındaki shell nerede yada çekmeköy girişindeki mado? hangi sokağa yakın? GPS'e girip bulabilirim
teşekkür ediyorum Burak abim:rendeer:
burak abiiimmmmmmm nerelerdesin sen yaa özlettin kendini :rendeer:
Burdayım, sessiz sedasız yukarlardan izliyorum.
arkadaşlar neden cumartesiale: ben çalışıyorum malesef size katılamıycam
ale: hepinize iyi eglenceler kazasız belasız sürüşler dilerim şimdiden :rendeer:
ban altunizadedeyim.c.tesi capitolün önünden (durakdan) hareket etcem 09.15 de en geç.yakınlarda olanla buluşup gidebiliriz...