ç.m.s.k.'dan Izmir'e Transfer

Süper Moderatör (BBRR)
Arkadaşım aramıza ::hosgeldi :rendeer:
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin. ::gazete::
Kan grubu listesine yazılmak için ::stretche
Ehliyetle ilgili her türlü soru için :silent: ::eek:uestion
İleri sürüş teknikleri Hakkında bilgi almak için :bounce:
Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için ::sefereee ::friends::bestmt: :thumleft: ::cheeeeer
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle :rendeer: ::shake2::

::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy::

TeŞekkÜrler Bbrr Ve Marefb Kan Gurubumu Kaydettİm GÜzel Bİlgİler İÇİn De TeŞekkÜrler Bbrr

Hoşgeldin Cem,seninle şahsen tanışmak isteriz.toplantı ve gezilerimize bekleriz.sevgi ve saygılarımla..

Hoşgeldin :rendeer: :bestmt:

smiliegeneratortest14ao.png
smiliegeneratortest22iv.png
smiliegeneratortest31qe.png

ilginize teşekkür ederim arkadaşlar ben de ilk fırsatta gezinize katılmak istiyorum ama beni arabamla kabul etmelisiniz malesef şu anda motorum yok :salut: ADANA MT harikaydı. Umarım İzmir'de de aynı dostlukları yakalayabilirim.

ilginize teşekkür ederim arkadaşlar ben de ilk fırsatta gezinize katılmak istiyorum ama beni arabamla kabul etmelisiniz malesef şu anda motorum yok :salut: ADANA MT harikaydı. Umarım İzmir'de de aynı dostlukları yakalayabilirim.

hoş geldiniz umarım aradığınız herşeyi bulursunuz en kısa zamanda görüşmek üzere :rendeer: :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hoşgeldin..

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
burası izmir dostum motorcular daha çılgın! bak göreceksin neler olacak daha bu güzide sitede ne buluşmalar yaşanacaktır.aramıza hoşgeldin kardeş...:cat:

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Merhaba Cem.Ne diyeceğimi şaşırdım doğrusu.:pale: ''Hoşgeldin''mi demeliyim ''Güle güle''mi?:salut: Henüz Adana'da görüşememiştik.İzmir'den bihaberdim.:silent: Hayırlısı olsun.Umarım her şey istediğin gibidir.::shake2::

Selam aramıza hoşgeldin.

Benim kuzenim Cemil Önal değilsin herlade dimi ?? Kuzenimi M.T buluyomuşum olaya bak :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar