BWS mi, Piaggio ZIP mi?

Merhaba arkadaşlar,

Yazlıkta (Kaş'ta) kullanmak üzere acilen bir scooter almam lazım. Adaylar arasında bir Piaggio vip var, fiyatı 1.350 TL, bir adet temiz Mondial var, 800 TL fiyatı. Bir de BWS var, o da 1400 TL.

- BWS çok hoşuma gidiyor. İri yarı değiliz ama iki kişi binmek için BWS rahat değildir diyorlar, bu doğru mudur? İki kişi binmek konusunda sorun yaşayan var mı?

- Piaggio ZIP'in parçası pahalı ve bulması da zor diyorlar, doğru mudur?

Ne alayım sizce? :)

Piaggio da parça bulman biraz zor olur ama parçada aratmaz motor sana sonuçta piaggio. Mondiale bakma zaten bu iki motordan sora bws iyi bi seçim olur iki kişi sıkıntı lacağını sanmıyorum. Alternetif olarak kymco agility yada honda beate bakabilrsin.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yazlık için Bw's en iyisi,parçası da kolay bulunur. 4-4,5 lt arası yakar 100km'de ama sürüş zevki yeter.

bws 2 zamanlı o yüzden pek önermiyorum onun yerine honda beat daha iyi olur ;) Yakıt konusunda bws den cimridir.

ilk motorumdu BWS ve hiç sorun yaşamadım asla yarıl yolda bırakmadı bilhassa yazlık mekanda cok ideal olur derim,çift zamanlı oluşu beni etkilemişti bilhassa ataklık yönüden..

bnce de bw's en iisi bende beat var ama 2 kişi daha çok gezcem diyosan bw's tam senlik

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar