len ne ayran gönüllü adamsın ha :mrgreen:
hani ybr diyodun illaki:rendeer:
walla kardes bende bu yaz alacam YAMAHA Cygnus[RS] yada Honda BEAT düşünüyorum ama senin düşündüklerin arasından bws al derim hem atak bazıları çok yakıyo desede zaten ticari amaçlı kullanmıcaksn heralde scooter zevk işidr bence BWS![]()
![]()
![]()
İnsanların önerilerini bırak. Onlar sana hangi motorun ne yaptığını anlatsın seçimi sen yap.
Mesela bws nin 2 zamanlı olması doğal olarak çok benzin yakması ve sağlam tork sahibi olması gibi :bounce:
bence an 125 bws artık geçti modası gibi geliyo ama sen bilirisn artı bide çok yakıyo meret
tabiki bws bu 3'ü arasından.gazı idareli açarsan bi depo ile 140 km gidebilirsin uzun yolda.şehiriçi kullanımda 120 130 km gidiyo.depo 5.2lt.700-800 km de bir 1 lt yağ koyarsın devam.x maxı bilirsiniz sınıfını en iyisinden.kalkışta 60 a kadar kafa hep bws de dir.son hız da pek bişe bekleme,düz yolda rüzgar arkandaysa en fazla 95 yapar,ben eğimde en fazla 105 gördüm orjinal ön lastiği ile.arka ile aynı ebatta lastiği öne takarsan 120 de görürsün kadrandaeğer araziye çıkacaksan zaten bunları okuyupta vakit kaybetmene gerek yok:cat:
http://www.motosiklet.net/forum/fotograflar/45310-bwsm.html
Bws'yi baştan ele..Beat ise güzel motor fakat o kadar parayı haketmiyor 2.el olsa bile..An125 ise tam parasının motoru..Ben an tavsiye ediyorum..
arkadaşım bws'yi ele demişsin neden belirtmemişsin (!)
bikere bunlardan en atağı bws
Bw's bir efsanedr arkadasm 10 kere 100 kere 1000 kere BWS!!!!!:cat::cat:
Kymco agility 125 neden düşünmüyorsun?Bence saydığın motorların hepsini tokatlar ve de 100.000 km garantisi var yani.Bir düşün bence:cat:
bu 3secenek arasından ben olsam beat alırdım ben görünüşünü seviyorum az yakıyo fazla serideğil ama sonuçta yarışlara katılmayacaksın sağlamda 2zamanlı bws nin devri geçeli çok oldu tamam atak bi motor ama çokta yakıyo artık 2006dan sonra 0ıda çıkmıyo negerek var almaya an 125 alma derim oparayı hakettiğini düşünmüyorum bende alıcaktım 2900ytl dedi antalyada görünüşü bence çok kötü küçük ve yere yakın bende gittim agilitr 125 aldım beat ve an 125yı aynı zamanda bws yı cebınden çıkartır taiwan teknolojı harıkası bws kadar atak ve çok sağlam 4zamanlı ve bu motordan memnun olmayan yok düşün bak derim 3600ytl beatler antalyada okadar degmez yazık isim yapmış sadece