BWS almayı düşünüorum ama bi sorun war

arkadaşlar meraba ben bi bws 100 almayı düşünüorum ama bi sorunum war boyum 1.90 sizce bws bana uygun bi motormu ayrıca bu boyla beat e sığabilirmiyim

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
öğ be abi sen o boyla benim gibi hiç bişeye sığamassın :queen:

neden scooter :)

kardeş olmaya olurda hep içinde kalır,arkandan hep takılırlar sende kızarsın ama sen istedikten sonra kim ne yapabilirki?

bence bws hayalini ertele üretimi durdu haberin olsun ama bayilerde var.başka bi model düşünsen iii olur.

Kilonu yazmamışsın.Ben iki kişi bw's100'le dere tepe düz gittim.Üzen bir alet değil.Ama ölçü olarak sen biraz uzun kalırsın gibi geliyor.Maxiscooter'larıda incelemeni tavsiye ederim.İkinci elde Honda/foresıght'a bakmanda yarar var.

teşekkürler arkadaşlar bide kilomu soran bi arkadaşa kilom 93.ama bnm tek hayalimdi ama nese artık başka motorlara bakcas :pale:ayrıca bi soruma cvp alamadım bu boyla beat nasıl olur:silent:

teşekkürler arkadaşlar bide kilomu soran bi arkadaşa kilom 93.ama bnm tek hayalimdi ama nese artık başka motorlara bakcas :pale:ayrıca bi soruma cvp alamadım bu boyla beat nasıl olur:silent:

Arkadaşım sen o boyla ancak cross motorlara binersin.Diger motorlar altında kaybolur:cherry:

xl 200 senin için uygun olabilir veya "bilinçli bir sürücüyüm amacım yol yapmak, agrasif kullanmam" diyorsan kle 500'de güzel seçim olabilir.

xl 200

kle500

Bi kere sorunu sorduğun YER YANLIŞ!

Burası MODELLERİN açıklandığı resimlerin özelliklerin sorunların paylaşıldığı bi bölüm lütfen nereye ne açacaksanız dikkatli açın!

Cevaba gelince bi kere benimde boyum 1.86 benimde gönlüm isterdi ki şöyle bi BURGMAN veya FORESIGHT veya DINK falan alıp binmeyi ama param yetmedi ve baktım ki en maxi scooter şeklinde gözüken ZC vardı onu aldım...
İlla scooter olacaksa seni maxilerden aşağısı KURTARMAZ hele BWS yok BEAT falan yok abi at&kelebek konumuna düşersin anladın sen onu :)

Scooter olacaksa MAXI scooter modellerine bakmalısın ki motorun kasasıyla boyun dengede kalsın :wiinkk:

arkadaşlar saolun ama ben bugün gidip bi bws ye baktım sahibinden rica ettim ve biraz dolaştım arkamdada sahibi wardı biras sıkış tepiş oldu ama oldu:mrgreen:

ayrıca ben size maxiscooter ve ya cross tercih etmemin sebebini açıklıyım ben daha 17 yaşındayım ve lise son a geçtim yani alcaam motorla aynı zamanda okula gidip gelcem:)yani sizcede maxiscooter la da okula girmek bi garip olmasmı:cherry:

Son düzenleme:
İlla scooter diyosan Honda dylan derim ben, çok yakışıklı bir motor :)))

arkadaşlar saolun ama ben bugün gidip bi bws ye baktım sahibinden rica ettim ve biraz dolaştım arkamdada sahibi wardı biras sıkış tepiş oldu ama oldu:mrgreen:

ayrıca ben size maxiscooter ve ya cross tercih etmemin sebebini açıklıyım ben daha 17 yaşındayım ve lise son a geçtim yani alcaam motorla aynı zamanda okula gidip gelcem:)yani sizcede maxiscooter la da okula girmek bi garip olmasmı:cherry:

Bence garip olmaz havan olur büyük motorlar genelde bilmeyenlerin daha çok ilgisini çekiyor ama bws de alsan olur 2 zamanlı boyutlarına göre hırçın makina sen biraz irisin orası ayrı konu :) Eğer başka motor alırsam aklım bws de kalır diyorsan sen bilirsin. Ama tubiş in dediği honda dylan da güzel scooter oda yakışır...:cat: Yanlış bişey yazdıysam affola

hayatımda en çok istediğim scooter dır bws . başka bi scooter alırsam mutlaka aklım bws de kalır :salut:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bws sana cok kucuk gelir arkadaşım birde mz 251 le aynı yaktıgını dusun ona gore kararını wer ben ce bws yi bırak yamaha cygnusRS lere bak.

szr

Ben sana satayım:p
Ama boyuna gitmez anca artçı kısmında oturursan ehhhhhhh belki idare eder:silent:

bu yasta bu boy mukemmel bende lıse 3 e gıdıyorum daha botum 178 cm yaw...kucuk kalmısım ben...:mrgreen:

bende bws düşüyorum benim cbr ile takaslıcam az kilometre yapmış bi bws tadından yinmez..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar