Bws 100 benzin akıtma sorunu..

Merhaba arkadaşlar öncelikle aranıza katılmaktan onur duydum.Benim sorunum bws 100 motorumun yan sehpaya alınca benzin akıtması bu sorunu aylardır çözemedim en son geçen hafta motorcuya götürdüğünde karburatoru temizleyip iğnesini değiştirdiğini söyledi
Fakat yan sehpaya aldığımda yine benzin aynı sorunla karşılaştım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:45 ----------

Güncelleme yapıyorum yan sehpadayken akitiyo sadece.

Super Moderator
Nereden akıttığına bakmak lazim.
Motosikleti temizle, depoyu doldur, yan ayağa al ve izle.

Akitabileceği çokça yerde yok, ya depoda bir nane var, ya karbüratorde, ya da benzin hortumlarında. Zaten basit bir düzenek depodan bir hortum ile karbüratöre geliyor, oradan da motora..

Genelde bu tip yasli motosikletlerde kullanılan hortumlar sıcak soğuk sebebi ile sertleşir ve çatlar, bu sebepten yolda bile birakir adamı. Hortumları değiştirmeyi denemediyseniz hortumları değiştirin. Hortum kelepçelerine bakın, çok sıktığınız zamanda hortumu çatlatır sızmaya sebep olur.

Yan sehpa bütün motorlarda solda olduğuna göre sol tarafta delik , çatlak , çürük bir yer var , benzin hortumları genellikle kelepçe ile sıkılan yerinden çatlar , hortumun boyu kurtarıyorsa ucundan bir iki cm keserek kullanmaya devam edebilirsin..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar