Buyurun lpg li motor!!!

bizzat kenim çektim hemde yaklaşık 1 sene önce konya da:queen:

yanlış hatırlamıyorsam mondial 150 zat dı...

goruntu1834rr.jpg

bizdeki zeka kimsede yok :p

ama bi kaza anında düşünmek bile istemiyorum

yaa ne guzel olmus vallahı bu zamanda aslında su ıle calısanını yapmak lazım malum hergun canı sıkılan zam yapıyor

mostwanted_57' Alıntı:
onu yapmak ne kadara mal oldu

fiyatı konusunda bi fikrim yok.konyalılar bilir motorcu sivri var.orda motorumu servise getirmiştim tesadüfen o motoru gördüm.herhalde o tüpü takan adam bi daha öyle bişey yapmayacağını söylemiş tam hatırlaıyorum..:silent:

Tahminimce üstte parlayan emniyet valfi.Sağ alttakide dolum yeri.Bu gayet emniyetli yapılmış bir lpg kiti.Niye bidaha yapmıycam demiş ki usta?:silent:

macrol 500' Alıntı:
yaa ne guzel olmus vallahı bu zamanda aslında su ıle calısanını yapmak lazım malum hergun canı sıkılan zam yapıyor
valla su ile çalışanını yapsalar bu sefer devlet suya vergi koyar yine aynı durumlara düşeriz, o yüzden hiç umutlanmayın bu ülkede bişeye , en pahalılar listesinde zirveye oynarız, en kalitede diplerdeyiz herzaman , kafanızı yormayın

Etienne lenoir, içten yanmalı motoru icat ettiğinde bunları da düşünmüşmüydü acaba.

Bence harika hem pikinige gittiginde tupu almana gerek yok , cek motordan boruyu olay tamam:mrgreen:

Mondial 150 zat'larda fotoğrafda gördüğümüz tüpün oturtulduğu boşluk motor bloğu ve karbüratörün 10 cm üstünde olduğundan acayip derecede ısınan, kapalı, yarım kaskın zor sığdığı, hava sirkülasyonunun olmadığı bi yerdir. Bence oraya o tertibatı kurmakla hata etmişler.

abi 150 lik motor ne kadar benzin yakçak zaten scoter gerçi ama olsun gerek yok motor zaten çin malı ve lpg taktırmış hava filtreleri dolsun çekişinde hemen fark ediyo bide lpg yani motoru servise abone eder başka bişey yok

abi 150 lik motor ne kadar benzin yakçak zaten scoter gerçi ama olsun gerek yok motor zaten çin malı ve lpg taktırmış hava filtreleri dolsun çekişinde hemen fark ediyo bide lpg yani motoru servise abone eder başka bişey yok

arkadasım mesajın tarıhıne bakıpda cevab yaz :farao:

Mondial 150 zat'larda fotoğrafda gördüğümüz tüpün oturtulduğu boşluk motor bloğu ve karbüratörün 10 cm üstünde olduğundan acayip derecede ısınan, kapalı, yarım kaskın zor sığdığı, hava sirkülasyonunun olmadığı bi yerdir. Bence oraya o tertibatı kurmakla hata etmişler.

Yanan cogu otomobılde bıle patlamıyorda motorun ordan yukselen ısısı ıle mı patlayacak yapma Allah askına arkadasım :pr:

Motora gelırsek son derece profs bı ıs cıkarmıs sankı orjınal gıbı duruyor helal olsun o ustaya :rendeer:

BU arada cok eskı baslıkmı sımdı fark ettım olsun ben gene cevap vermeden duramam ıcımde kalmasın :p

150cc ne kadar yakıcakki dedğin motor 11 lt bnzinle 290 km yol yapıyo hesabını sen yap:cat: ama banada sorarsan gereksiz bi çalışma olmuş bedava verseler zat150 ye takmam

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar