buyur burdan yak..650 / 750 cc çin malı race ler :)

arkadaşlar öncelikle konuyu doğru yere açmışımdır umarım :) bi sitede zongshen marka race motorlar gördüm ama sadece 750 ve 650 cc olduklarını anladım :) malumunuz çince bilgim yok sizlerde bir bakın istedim işte linkleri ve resimleri
not: linkler yavaş açılıyor arada çay kahve molası verebilirsiniz :)

cn_b__388.jpg

cn_b__374.jpg

linkler . . .
http://jsmt.com/product/gb/product_detail.asp?productid=374
http://jsmt.com/product/gb/product_detail.asp?productid=388

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ne çayı yaa sigaradan bir fırt alayım dedim alamadım sayfa açıldı bile :cherry: bunlar çin malıysa alınmaz bence yaaa burada satılan birçok çin malı var ama en azından servisleri ve yedek parçaları da var bunlardan alalım desek yandık saç baş yolarız gerçi bende yolacak fazla saç ta kalmadı.... :flower:

çince bilmene gerek yok ingilizcen varsa oda yeter bak ac bu linki sora home a bas...ordan english e tıkla cillop gibiyin ortaya cıksın özellileri:)

Alttaki resimde bulunan motorda artçı koltuğu ilgimi çekti, adamın bir yerine kaçar mazallah o oturak, cinsiyet değişikliğine kadar yolu var uzun süre oturulursa :mrgreen:

evet yaw bnde çok garipsedim o koltuğu ya hiç yapma ya da adam gibi olsun :queen:

ana! one harbiden ya bilerek sivri yapmış adamlar:)

koltuk diildir o..
diildir diildir çinli niye yapsın bunu çin seddini zamanında sizin atalarınız yüzünüzden yaptık anamız aaladı.baktık sizde çin malı motor gidiyo alın bakalım koltuğu hobaa falan mantıımı yoksa :queen: :queen: :queen:

Bence o makina tek kişilik arkaya yaslansın diye yüksek yapmışlar.
Yalnız ben çinde 250cc üzeri motor yasak diyebiliyorum.
Zongshende yarış takımı olan tek çinli diye biliyorum.
Yaman çelişki.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yuh ve valla buraya oturacak artçı herhalde pantolonun arkasına teneke koyar da oturur o gergedan bonuzuna :queen:

çok kötü çok özellikle de ikincisi. yapamıyosan yapma kardeşim, bu çinliler ne maydonoz millet ya...

ilnapoli, ben motorların şekillerinde arka koltuk haric bir "yapamamışlar"lık görmedim. Çinliler önümüzdeki günlerde uzaya 2. insanlı uçuşlarını yapacaklar hocam. Adamları o kadar küçümsememek lazım sanırım :cherry:

makınalar 1990 cızgılerı tasıyor . . alttakı motora benzeyen seyde aslında motor olarak yapılmamıs :pl: heralde koltup falan hanı

ARKA YOLCU İÇİNSİVRİ BİŞEY KOYMUŞLAR PEK ERGONOMİK OLMASA GEREK TABİ HOŞUNA GİDENLERDE OLABİLİR :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar