Buyuk zamlar yolda

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sevgilisine Söz Verdiği İtalya Tatili Her Gün Daha da Pahalanan Burak Ünver (29), AB'yle Bağların Tamamen Kopmasını Umuyor: ‘‘Sınırı falan da kapatsalar keşke...’’

http://www.zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=314580

Zaten dogru duzgun haber yok, bari neseniz yerine gelsin :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Saat kac? 4'e ceyrek kala... Dolar 3.74'u gecti...

Motosikleti
NC 750 xdct Norden 901
Motorunu satacak olanlar acele etmesin. Alıcılar çok oyalanmayin bence.
Alanda satanda 2 ay sonra "keşke" diyecek bence

Forumdan Uzaklaştırıldı
Başlık üç ay önce açılmış, o zaman dolar daha yeni üçü geçmiş. Şimdi dörde ramak kaldı.

Dolar 4 lirayı bulacak gibi, yakında yabancılar özellikle japonlar mal satamaz hale gelecek, dükkanı kapatıp giderler. Çin motorlarıyla baş başa kalacağız, tabi onlarda artışlardan nasibini alacaktır.

Motosikleti
Kawasaki Vulcan S
Bir kaç ay içinde bugünleri bile arayacağız.Bir daha ki yıla alım gücümüz tam yarı yarıya düşecek.Asıl zamlı fiyatları,zamları daha görmediniz.Yazın bunları bir kenara.Thracian dedi dersiniz.

Bu vaziyet içerisinde motor almak için en mantıklı zaman ne zaman. Şu an yani kış mı yoksa bahar ya da yaz mı? (Sıfır ve ikinci el için değişkenlik gösterir mi)

Euro 4 lira oldu. Daha da gidişat kötü gibi.
MT-07 bile olur şimdi 40 bin TL. Elle tutulur bir motor 70-80 bin liradan başlayabilir.

Biz doları 20 Ocak'a kadar 3.8 seviyelerinde görürüz diye tahmin ediyorduk lakin bugün veya yarın ya da öbürgün 3.8 i yakalayacak. Bir ön bilgilendirme daha yapayım şubat ayı başlarında veya ortalarında dolar 4 TL olur. 2017 model motorlar 2016 modellere nazaran 3-5 bin TL daha fazla fark ile sarılır. Bu yıl fuar da sadece izleyici kitlesi ile sınırlı kalır. Ha unutmadan akşama benzine yine zam var.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bu vaziyet içerisinde motor almak için en mantıklı zaman ne zaman. Şu an yani kış mı yoksa bahar ya da yaz mı? (Sıfır ve ikinci el için değişkenlik gösterir mi)
Cevap: Her geçen gün daha da zor.

"Kış mı yaz mı" gibi sorular stabil ekonomide bir şey ifade eder.

Yazın ne olacağı hakkında en ufak bir fikriniz var mı? Benim yok. Savaştayız şu an. Büyük şehirlerde bombalar patlıyor. AVM'ler silahlı özel harekatçi çalıştıracaklarmış artık. Ekonomi bir yana, ülkede güvenlik bitme noktasında. Yaza ne olur? Rejim mi değişir? Seferberlik mi olur? İç savaş mı çıkar?

Siz bence şimdiden sağlam bi kilit alın. Herşey düzelir de motosiklet alırsanız ona kullanırsınız. Olmazsa da boşa gitmez, başka bir şeye lazım olur...

Son düzenleme:
hiç düşünmedim ama şimdi aklıma geldi. dolar ile tl arasındaki değer farkı ne alaka? 1 kilo domates 2 dolar ise biz yine 1 kilo domatesi 2 dolardan ihrac edelim.

yani ülkemiz eğer dışarıdan araba, motosiklet, kağıt, poşet falan alıyorsa karşılığında aldığı ürün değeri kadar başka bir ürün ihrac etmelidir. yani bu aradaki tl dolar ne ayak? bizde 1 kilo domates 2 tl diyelim. onlarda 2 dolar diyelim. bu durumda biz 0,70 dolar civarı bir fiyatamı ihrac ediyoruz? bunun dolar ile tl farkı arasında bir alakası yok.

neler oluyor anlayamıyorum. son söylentilere göre ıraktan 100 bin civarı mülteci gelebilirmiş. ne diyeceğimi bilemiyorum. onu bunu bilmem ama tayyip isimli adamdan ve diğer siyasi liderlerdende nefret ediyorum. tayyipten ayrı nefret ediyorum.

cem uzan yıkılmasaydı keşke.

gecen haftalarda ehliyeti yenilemek için kızılaya gittim, göz operasyonu için fiyat sorduğumda bana 1000 DOLAR dediler, halen dolarla yürüyor tekne, ama bu yeni bir şey değilki yıllardır bir çok şey dolar üzerinden gidiyor, yeni uyandılar dolarını bozdur turk parasına destek çık kampanyasına o da zaten 2 hafta birşey sürdü. Yıllar önce keşke tutabilseydik bunu,Printer tamiri yaptırmak istedim euro dedi adam, kiralar dolarla,gözükmüyor ama birçok şeyin altında dolar. Cumhurbaşkanı sonra açıklama yapıyor, "Mağaza sahiplerinden kiralarını dolar üzerinden yapmamalarını rica ediyorum" diyor,hehe heee hee der sonra adamlar zaten.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar