kendini zeki sanan bir arkadaş dahaüste köpekli video koyup alttaki videoya gönderme yapacak sözde. bu kafayla devam ettiğiniz sürece köpekler gibi sürünmeye devam edecekler ama hala farkında değiller
neyse sen burada laf ebeliği yapacağına bak Kartal'da CHP ve HDP'li milletvekillerinin katılacağı ortak bir miting düzenlenecek eline de atatürk bayrağı da aldın mı ohh mis
Ne de olsa fikirleri ve görüşleri sizi ilgilendirmiyor sizin için pek bir problem olacağını sanmıyorum
![]()
Valla nice üniversite mezununun olduğu bir ülkede kendi diploması bile muğlak olan ve kendini çoban gibi gören birinin beni yönetmesi zoruma gidiyor arkadaş. Ben kendimce daha iyisine layık olduğumu düşünüyorum. Siz layık görüyorsanız kendinize bilemem. Ülke yangın yeri olmuş, adalet yok, suçlular kol geziyor ve sözde yiğit kefeni hazır kahramanımız 300 kişilik koruma ordusu ile geziyor. Nerede korkusuz duruş, nerede adalet, nerede hak hukuk? Devlet hırsızın önde gideni. Verginin vergisi olur mu arkadaş?
ulan ne zorunuza gidiyor değil mi sözde çoban dediğiniz adamın emri altında olmak onun tarafından yönetilmek![]()
korumalı dolaşmak zorunda, onun sonu da kaddafi gibi olur yoksa. ama birde şu var ki muhalefet liderleri de sütten çıkmış ak kaşık değil.
Sorun onun-bunun zoruna gitmesi değil.
Tabi ki zoruna gidiyor.
Sorun neden senin zoruna gitmiyor?
Yani onun senden daha üstün ve yüce bir varlık olduğunu düşünmene sebep olan şey ne?
Muhtemelen seni yönetenlerin çoğu senin yarın kadar bile adam değil.
Bu seni rahatsız etmiyor mu?:silent:
korumalı dolaşmak zorunda, onun sonu da kaddafi gibi olur yoksa. ama birde şu var ki muhalefet liderleri de sütten çıkmış ak kaşık değil.
Panik yok arkadaslar, yemeyin birbirinizi. Nasil olsa "Aralik'ta zenginiz." 10 gun sabredin yahu![]()
http://www.hurriyet.com.tr/aralikta-zenginiz-40282073
Haber'e bak. Icerikle baslik arasinda baglanti sifir. Somut tek bilgi yok. "Ekonomiyle ilgili pozitif haber yapin" talimatiyla haber de anca bu kadar oluyor demek ki...
Havuz ve Dogan medyasinin daha kaliteli ve inandirici uyduruk haber yazabilmeleri icin Zaytung'tan eleman asirmalari lazim... :mrgreen: