Motosiklet Eğitmeni
Burası bir forum.
Aptalca şeyler yazıp ha ha ha ben sosyal deney yaptım diyebileceğiniz bir alan değil.
Yazdıklarınız da bir zihniyet ürünü yani ben aslında öyle düşünmüyordum da şey yaptım muhabbetini yemeyecek kadar çok takıldık bu forumda.
Kaldı ki öyle bile olsa başta da dediğim gibi burası bir forum.
13 yaşından 70 yaşına binlerce insan bilgi edinmek için buraya başvuruyor.
Çoğunlukla da ilk mesajı okuyup geçiyorlar.
O ilk mesaj hatalı olursa bilgiyi alan hatalı ve eksik alır.
Cevap verilmezse bilgi onaylanmış olur.
Sen oraya her motosiklet aynı yazar ve buna itiraz edilmezse forum bilgiyi onaylamış demektir.
O mesajı okuyan bunu doğru bilgi kabul eder ve bu belkide hayatına mal olur.
Forumda bilgi verici başlıkların neredeyse cevapsız kalması ya da bir iki sayfa mesaja sahip olması sanıldığı gibi ilgi görmediği değil, bilginin onaylandığı anlamına gelir.
Zaman zaman böyle konular açan arkadaşlarda ilgi olmadığı serzenişlerinde bulunuyorlar.
Halbuki bir bilgiye en fazla ek yapılır.
Ne yazacak adam?
Afferin çok doğru yazmışsın mı?
Çok doğru yazılı yüz sayfa mesaj olunca mı konu değerli olacak?
Bu tür saçma başlıklar tabi ki ilgi çekecek sayfalarca yazı yazılacak çünkü itiraz gerektiriyor.
Bu tür yellen yellen ipe diz tarzı başlıkları kendi haline bıraksaydık ülkede motosiklet kültürü ne hale gelirdi.
Bunca uğraşa rağmen hala emekliyorken üstelik.
Kısaca motosiklet hayati sonuçlar doğurabilecek bir alan.
Bu alan sizin oyun bahçeniz değil.
Canınız oyun istiyorsa çıkın başka yerde oynayın.
Başkasının canıyla oynamayın.
Aptalca şeyler yazıp ha ha ha ben sosyal deney yaptım diyebileceğiniz bir alan değil.
Yazdıklarınız da bir zihniyet ürünü yani ben aslında öyle düşünmüyordum da şey yaptım muhabbetini yemeyecek kadar çok takıldık bu forumda.
Kaldı ki öyle bile olsa başta da dediğim gibi burası bir forum.
13 yaşından 70 yaşına binlerce insan bilgi edinmek için buraya başvuruyor.
Çoğunlukla da ilk mesajı okuyup geçiyorlar.
O ilk mesaj hatalı olursa bilgiyi alan hatalı ve eksik alır.
Cevap verilmezse bilgi onaylanmış olur.
Sen oraya her motosiklet aynı yazar ve buna itiraz edilmezse forum bilgiyi onaylamış demektir.
O mesajı okuyan bunu doğru bilgi kabul eder ve bu belkide hayatına mal olur.
Forumda bilgi verici başlıkların neredeyse cevapsız kalması ya da bir iki sayfa mesaja sahip olması sanıldığı gibi ilgi görmediği değil, bilginin onaylandığı anlamına gelir.
Zaman zaman böyle konular açan arkadaşlarda ilgi olmadığı serzenişlerinde bulunuyorlar.
Halbuki bir bilgiye en fazla ek yapılır.
Ne yazacak adam?
Afferin çok doğru yazmışsın mı?
Çok doğru yazılı yüz sayfa mesaj olunca mı konu değerli olacak?
Bu tür saçma başlıklar tabi ki ilgi çekecek sayfalarca yazı yazılacak çünkü itiraz gerektiriyor.
Bu tür yellen yellen ipe diz tarzı başlıkları kendi haline bıraksaydık ülkede motosiklet kültürü ne hale gelirdi.
Bunca uğraşa rağmen hala emekliyorken üstelik.
Kısaca motosiklet hayati sonuçlar doğurabilecek bir alan.
Bu alan sizin oyun bahçeniz değil.
Canınız oyun istiyorsa çıkın başka yerde oynayın.
Başkasının canıyla oynamayın.