büyük motorda vites nasıl atılır ?

Arkadaşlar ben Kawasaki ninja 1150 R gördüm ama mondialin normal motorlardaki gibi vitesi arttırma ve azaltmak için kollar var büyük motorlarda nasıl atılıyor vites ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hehe heralde yarı otomatik 4 vitesli motor girmüş arkadaş:)

debraj kolu olur ona basarsın. vitesi attıktan sonra bırakırsın

Vın Vııııııııııııııııııııııııııııııııın Vites değiştir.Vıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııın vites değiştir bu kadaaaaar:p:)
Şaka bir tarafa Sol tarafta direksiyonda debriyaj maneti vardır( debriyaj kolu ) ve sol taraftaki ayakcağın yanındada vites kolu vardır :Sol taraftaki debriyaj manetini çekiyorsun ve sol ayakcaktaki vites koluna ayağınla basıyorsun gaz vererek debriyajı yavaş yavaş bırakıyorsun motor devrini alınca aynı işlemi bir daha yapıyorsun tamammı.Haaa 1.vites nerede diye sorarsan karışmam onuda sen buuuuuuuuuuuuuuuul.:cherry::cat: Benden bu kadar.:mrgreen:

O motor un vites i değişmez ! Sebebi Kawasaki ninja 1150 R Diye bir motor Henüz üretilmedi. ZX6R ZX10R ZX12R vb. soruyorsan bizzat ben öğretebilirim sana vites değiştirmeyi.

ya ben sol tarafta vites koluna basıp atacagımı biliyorum mondiallerde ileri kol ve geri kol var büyük motorlarda o yok

Bence çocuğa açıklayıcı bi cevap verin arkadaşlar, öğrenmek için sormuş madem, hevesi kaçmasın.

Sen niye vermiyorsun hoca hanım :mrgreen:

sizler daha bilgilisiniz, o yüzden, yiğidi öldür hakkını yeme demişler, sizin gibi uzun süredir motor kullanıcıları varken, benim hocalığım burda sökmez, haddimizi biliriz yani, ama bikaç ay sonra ben de gereken sorulara cevap veririm artık :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar