büyük meraka beklenn OfluAlpr arkadaşımızın yeni motor resimleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alper arkadaş, gerçekten çok güzel görünüyor. Şahane motormuş. Zevkli kazasız belasız sürüşler dilerim:cat::cat:

Super Moderator
hayırlı uğurlu olsun kardeş:cat:
allah kaza bela vermesin
hemen nazarlık işlerini hallet çok nazar değiyor walla :pale:
evt arkadaşlar nazarlıkları kim hallediyor bizim adaşın:mrgreen:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
hayırlı uğurlu olsun kardeş:cat:
allah kaza bela vermesin
hemen nazarlık işlerini hallet çok nazar değiyor walla :pale:
evt arkadaşlar nazarlıkları kim hallediyor bizim adaşın:mrgreen:

Nazarlık olayından işkilleniyorum ben, biri arkaya binerken grenajları topuklar, öbürü yıkarken depoyu çizer, öbürü gelir izin bile almadan üstüne biner, ar zor park ettiğin dar yerde motoru sağa sola sürter.

Millet nazarlık olur o çızık, bişiy olmaz! diye diye motor müslüm gürses fanatiği gibi oldu.:pr:

Motorunun üstüne oturmak isteyenlerin(sağdan motora binen kazmalar hariç) sağ papuçlarını havada yakalayıp arka sele üzerinden elinle geçirmeni tavsiye ederim.:cherry:

Bazıları bu duruma "tamam tamam kalsın binmiyorum motoruna!" şeklinde tepki verirler.

Bu çok sık olan bir durum, bu kişiler çok hassas ve duyarlı insanlar, doğru yaklaşımla seni anlamalarını sağlayabilirsin.

Yani çekinme göm kafayı, yığılsın oracıkta.:queen:

Nazarlık olayından işkilleniyorum ben, biri arkaya binerken grenajları topuklar, öbürü yıkarken depoyu çizer, öbürü gelir izin bile almadan üstüne biner, ar zor park ettiğin dar yerde motoru sağa sola sürter.

Millet nazarlık olur o çızık, bişiy olmaz! diye diye motor müslüm gürses fanatiği gibi oldu.:pr:

Motorunun üstüne oturmak isteyenlerin(sağdan motora binen kazmalar hariç) sağ papuçlarını havada yakalayıp arka sele üzerinden elinle geçirmeni tavsiye ederim.:cherry:

Bazıları bu duruma "tamam tamam kalsın binmiyorum motoruna!" şeklinde tepki verirler.

Bu çok sık olan bir durum, bu kişiler çok hassas ve duyarlı insanlar, doğru yaklaşımla seni anlamalarını sağlayabilirsin.

:cherry: vallahi koptum denicem. muhakkak denemem lazım. du bi sn ben bi arkadaşların yanına gideyim bakalım binmeye kalkışacak olacak mı! ben seni burdan haberdar ederim gelişmeler için :p

bu arada arkadaşlar yorumlar ve tebrikler için çok teşekkür ediyorum. Allah(cc) gönlünden geçen motoru herkese bir gün almayı nasip eder inşallah!

Muratttttttttttttt yapma yaaaaaaaaaaaaa koparıyosun adamı valllaaaaaaaa :queen::queen::queen::queen:

asm

Millette SS'e binme ve başkasının motoru üstünde foto çektirme merakı var hakkaten

genelde serviste falan oluyor galiba

Biri için önem arzeden birşeyi başkası sallamıyor " amaan sonuçta şu,bu" işte deyiveriyor.

Sinir olduğum bir durum hakkaten

"benim için önemliyse önemlidir kardeşim ne laga luga yapıyorsun" diye bağırmak ve 1 adet kafa atmak geçiyor içimden bu gibi durumlarda :)

edit: Kuyruk düzeltme olayı şöyle:

Lokanta vs. yerlerde kuyruk çok güzel düzeltilir. :)

Bir arkadaşa yeni araba aldığı için " e hesap senden " dedikte yemek boğazına duruyordu çocuğun :)

Son düzenleme:
Yakışır abimize Hayırlı uğurlu olsun. arasıra son hız denemesi yapar artık her SS ci gibi :rendeer:

hayırlı olsun birader, iskenderunda olmadığımdan ev sahipliği yapamadım geldiğinde, başka zaman tekrar bekleriz...

ofluuu motor çok güzel sanada yakışıyor.seni en kısa zamanda r1 le görmek istiyoruz ama pistlerde :wiinkk:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
buna sen bu parayı verceğene 2. el 600f alsaydınya ............

tamam anladık bilindik motorlar herkezde var aaammmmmaaaaa,,,

ne gerek var kumara....

uğraşıcak başka marka mı bulamadın be arkadaşş..........

cekinme yaz bana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! alınmam ben...

cevabını çok merak ediyorum?????

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
hayırlı uğurlu olsun darısı olmayanların ve cc yükseltmek isteyenlerin başına:rendeer: :queen:

walla motogp 2006'da istanbul park'ta millet yarışı izlerken motorsiklet yumağı olmuş otoparkta bazı kesimler o motor senin bu motor benim bir bir resim çekiyorlardı özellikle ss'lerde

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah kaza bea vermesin
süpermiş yaw :cat:
hayırlı uğurlu olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar