Büyük Makine Tel jant🤔 Güvenlik? Tubeless dönüşüm?

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Çelik cant taksak??
cg-drift-uyumlu-on-diskli-mizrak-celik-jant-takimi-82.webp

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Yenge Karadeniz'li idi deniz mahsullerini sevmesi normal , gerçi siz sık sık gidiyorsunuz yurt dışına çıkmakda hatunlara egzotik gelir , Kos'a giden Türkler de sanki Hawai Adalarına gidiyormuş gibi heyecan yapıyorlar gemide 🤣
Trden ve kazikci esnafindan gecici olsa da kurtulmanin heyecani o. Kusadasindan 1,5 km uzaktaki Samosa gectik, biz de heyrcan yaptik. Halbu ki 10larca sefer yurtdisina cikmistik. 1,5 kmde dunya degisiyor resmen😂 kusadasinin boklu denizinden samosun temiz plajlarina

Motosikleti
2022-SYM Jet 14 200 + 2011-KLX250 + 2015-KTM Duke 200(arızalı yatış)
Bütün dünya alasim jant kaynatilmaz güvenli degil diyor...
Okan Hocam ile hiç mesleki muhabbettimiz olmadı ama 1995ten beri kaynaklı aluminyum + ekstrüzyon işlerinde olan bir gariban bisikletçi arkadaşınız olarak 2 satır yazayım; aluminyum kaynak gördüğü anda yapısal olarak bozulur. Bu sebeple kaynaklanması için alaşıma göre elektrot + malzeme kalınlığı ve yine alaşıma göre amper ister. Kaynak bu detaylarla yapıldıktan sonra o malzemenin yapısal bütünlüğü için ısıl işleme tabi tutulur. Isıl işlem görmüş son mamüle dönmüş bir malzemenin kaynakla tamiri ömrünü garantilemez. Stres altında çalışmayan, döküm aluminyum malzeme = kapak, tas v.s. motor elemanlarında belirli süreli hizmet içinde ilk fırsatta değiştirilmek üzere tamirat yapılabilir. Stres altında çalışan, tekrarlı darbe veya rezonans gören, yüksek ısıya maruz kalıp tekrar soğuyan - tamir kaynaklı alüminyum eninde sonunda kırılmaya mahkumdur. İmalattan kaynaklı ve ısıl işlemli çıkan son mamul malzemelerin buna dahil olmadığını tekrar vurgulamak isterim.

Şanslıysanız bir işaret verir, değilseniz sonuçları kaçınılmaz... Jantın kırılıp öldüğünde sanayideki ustanın da çok umru olmaz....

Ged

Motosikleti
Davutlar tarafı deniz güzeldir yav Sevgi Plajın da çook kamp attım , Kuşadası merkez malum yoğun yer sahilde etkileniyor 😬
Yanyanalar yaw. Tekneden bakinca davutlar ile kusadasi birlesik zaten. Çirali sahili bile kirlenmis, yuzerken kopukler geciyor, ayagina naylon dolaniyor. Son 3 yilda ozellikle icine ettiler sahillerin.

Yanyanalar yaw. Tekneden bakinca davutlar ile kusadasi birlesik zaten. Çirali sahili bile kirlenmis, yuzerken kopukler geciyor, ayagina naylon dolaniyor. Son 3 yilda ozellikle icine ettiler sahillerin.
Davutlarda bana öyle çer çöp denk gelmedi , girişindeki Belediyeye ait kampingde de kaldım hafta sonu biraz yoğunluk oluyor ama Kuşadası'ndan burası 20-25 km vardır aynı sahilden bahsetmiyoruz galiba..

Ged

Motosikleti
Davutlarda bana öyle çer çöp denk gelmedi , girişindeki Belediyeye ait kampingde de kaldım hafta sonu biraz yoğunluk oluyor ama Kuşadası'ndan burası 20-25 km vardır aynı sahilden bahsetmiyoruz galiba..
Dilek yarimadasinin girisiyse temiz olabilir

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Ks model Bmw çıkınca bana da bi tane ayırsınlar. Ben Gs sevmiyorum, hem de hiç birisini.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar