Sakat kalmak,aile hergun kisinin o halini görerek ama kendisinede yansitmadan neler çekiyor,surekli yasam ortamin 4metrekare oda ve 2metre baza,belirli bir zaman sonra,hasta ve ailesi mutlaka icinden gecirecektir ölseydim/ölseydi,daha iyi olurdu(istisnalar mutlaka vardir)akraba eş dost gelir ufakliklar sorar abi neden hep yatiyorsun vs.(bizzat bu sekilde bir tanidigim vardi)zor gercekten,muhabbet acildiginda zindandayim derdi hemde ozgur zindanda..yillarca keşke o gun işe gitmeseydim bu olay olmazdi vs.diye kendini yedi bitirdi.
Velhasil Ölmek mi?,Sakat kalmak mi?..
Bu soru belirsiz bir soru..
Can tatlidir,bu bilinçle dikkat edelim motosiklet tamam zevk ve tutku işidir ama,surekli bahsederim ulen motorun kerameti kaç kuruş?alt tarafi metal be hurdaciya versen kac para eder?,forumla alakali oldugu icin motosikletten ornek verdim.
Dikkatli,öngörülü,yeri geldiginde paranoyak,Kaza bela olmadan,saglikli ve torunlarinizla motor surmeler temennisiyle forumdaşlar.
Saglicakla..
Velhasil Ölmek mi?,Sakat kalmak mi?..
Bu soru belirsiz bir soru..
Can tatlidir,bu bilinçle dikkat edelim motosiklet tamam zevk ve tutku işidir ama,surekli bahsederim ulen motorun kerameti kaç kuruş?alt tarafi metal be hurdaciya versen kac para eder?,forumla alakali oldugu icin motosikletten ornek verdim.
Dikkatli,öngörülü,yeri geldiginde paranoyak,Kaza bela olmadan,saglikli ve torunlarinizla motor surmeler temennisiyle forumdaşlar.
Saglicakla..
Son düzenleme: