büyük kaza yaptım

Büyük geçmiş olsun arkadaşım. Mersin dolmuşçularını bilirim biraz, herhalde bayılmamış olsaydın zaten şoför inip seni bayıltana kadar döverdi. Adamlar kendi kanunlarını koyuyorlar.

Kask, Koruma olmadan yola çıkılmayacağının güzel bir göstergesi.

Bizi kaskının durumundan haberdar eder misin? Bir foto olabilir mesela.

verilmiş sadakan varmış..geçmiş olsun..başkalarının yapacakları hatayıda bertaraf etmek zorunda olmamız bu işin en büyük sıkıntılarından zaten..benim mesleğim şöförlük,motosikleti özel zamanlarımda kullanıyorum...ama mesleğimin avantajları motor üstünde fazlasıyla işe yarıyor...16 yıldır istanbul trafiğinde olmam, bir aracın seyir halinde neler yapabileceğini %95 kestirebilmemi sağlıyor..tabii tamamen kazadan kaçmak bizim elimizde değil..

Çok geçmiş olsun, Allah beterinden korusun. Sen ne kadar dikkat edersen et kaza geliyorum demiyor. Yola çıkan o aracında kabahati büyük. Bir an önce motosikletlerle ilgili yeni trafik yasası çıksada motosikletin birincil geçiş hakkı herkes tarafından bilinsin.

aman abicim büyük geçmiş olsun... umarım çabuk toparlanırsın. minibüslerden nefret ediyorum zaten kendilerini kral sanıyolar :pr: bide şu minibuslerin dönüş açılarını daraltmak gerek önde 2 metre olsun şerit değiştiriyor bu adamlar... :pr:

cok büyük geçmiş olsun.. o kask dediğimiz şeyi kim bulmuşsa,o kişiye ne kadar ne kadar dua etsek az zaten.. bir an önce iyileşmen dileklerimle..

öncelikle geçmiş olsun.

15.03.2007 iskenderun-yumurtalık serbest bölge arası: mesafe 60 km.

karşılaşılan toplam motor sayısı (scooter ve vitesli):32
artçı taşıyan motor sayısı :9
artçı ve sürücüdeki kask sayısı : 0 (yazı ile sıfır):farao:
toplam kasklı sürücü sayısı : 5 (%15.6)
eldiven takan sürücü sayısı : 1(%3.1)
diğer korumalı sürücü sayısı :0

ne yazıkki anadoluda durum böyle. hiç kimse tehlikenin farkında değil.

Büyük gecmiş olsun arkadaşım Allah korumuş, dediğin gibi kask cok önemli kask var polis kandıran kask var HAYAT kurtaran..

başlıgı görünce endişelendim neyseki kazan o kadar büyük değilmiş geçmiş olsun

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş Olsun dikkatli ol aman

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar