okram abi hızdan ,refleksden görüş mesafesinden bahsediyorsun otobandasın döner kavşağı dönüyorsun banket e yatırmış vaziyettesin motoru ve bir araba da arıza yapmış sen de bunu çok geç farkediyorsun fren yapcak bişey yok ya vurcan yada banketlere çarpcan motoru atcan

r: nerde ne zaman ne olacağını hiç kimse bilemez istediğin kadar dikkatli ol

r: önemli olan yara almadan kurtulabilmek:rendeer: bunu başarabiliyorsan kazadan sonra yerden kalkabilecek gücü bulabiliyorsan sen den iyisi yoktur benimde motorculuk felsefem bu :rendeer: motor da ne olcak en 400 ytl masraf çıkar ama benim sakatlanmamı para da düzeltmezdi:rendeer: motoru kulanıyorsan düşmeyide bilceksin ve her an düşebilecekmiş gibi kullanacaksın:rendeer: şu anda yaşıyorsam ve bişeyim yoksa çok fazla düşmelerime borçluyum:rendeer:
ayrıca hangi hak okram abi arkadan çarptım diyorum arkadan çarpan her zaman için suçludur.ekip gelseydi rapor tutsaydı sanki polis ben geri geri gidiyordum mu diyecek hayır ben yolumda gidiyordum arkadaş çok hızlıydı virajı alamadı bana arkadan çarptı diyecek üstünede alkol muayenesi gibi saçma sapan şeylerle uğraşıcaktım