Güzel konu, güzel espriler:cat:
Fakaaaaattt: Yalova da depremden sonra bir ekip vardı inanılmaz:cat::cat:Bu ekip depremin hiç olmadığı bir ülkeden geliyordu( gerçekten hatırlayamadım şimdi:silent: Çek olabilirler.) Yağız delikenlı erkek ve kızlar, Tam Donanımlı Bisikletleri ile, 50-60 saattir hiç uyumadıkları halde, yıkıntıdan yıkıntıya pedal çevirdiler.:cat: Dinleme aygıtları vardı, ilk yardım gereçleri, telsizleri vs.. Ama inanılmazdılar gerçekten. O kadar iyi yetiştirilmişlerdiki bu kişiler o deprem olmayan ülkede, asla o hengameye kaptırıp kendilerini bizim gibi enkaz kazmadılar. Gaza gelmediler, sadece arama bulma işini yaptılar. Bunu yaparak Kurtarma Kısmına yol gösterdiler. Rüya gördüğümü sanmıştım. Düşünsenize olaydan neredeyse 12 saat sonra varmış bir grup, sakin sakin pisiklet tekeri kontrol ediyor, kamyonlarından pisiklet indiriyorvs.. İlk başta görünce turist zannettim bunları:silent: Hani deprem oldu da bu taş yüreklilerin tatili mahvoldu, bari şu yıkıntılarda biraz off-road yapalım der gibiler zannettimdi:silent: Yüzlerce insanı bulanlar ilk onlardı:cat: Hatırladım, tuhaf oldum, hepsine tekrar teşekkürler.
Bizler...:silent: Oturup düşünelim az biraz bakalım