Büyük indirimlere hazır mıyızzz ??

Bende yılbaşından sonra yada sezon açılırken seçim sonrası alamam diye geçen hafta aldım motoru.Brandayı açıp silip kapatıyorum yaz gelene kadar nasıl geçecek zaman :)

Evet arkadaşlar doların düşmesiyle motor fiyatlarında önümüzdeki 1-2 ay içinde büyük indirimler bekliyorum.

Eee yani bu fiyatları ortalama dolar kuru 6.2 den verdiler bize.Haksız mıyım ?? Ben umutluyum iner bence yakında.

İndirmez de stok yaparlarsa o motorları maliye zabita artık neresi olursa şikayet edecem,evet.

siz şimdiden şikayet etmeye başlayın. Çünkü Honda ve Yamaha fiyatları 6.2 kurdan hesaplamış olsaydı birdaha sayfalarına dahi giremeyebilirdiniz :D Siz bırakın 6.2 yi. 2019 Yeni stoklu modelleri 5.2 den hesaplarında bile fiyatlar yükselecek.

Türkiyede kendi bünyesiyle varolan honda yamaha gibi firmalar her ay ithalat yapmıyor. Parçaların fiyatları güncel kura göre değişebilir ama motosikletleri genelde ocak şubat arası çekiyorlar. Ara dönem belki bazı ufak tefek modeller geliyor. Zaten kardeşim mantık olarak düşün. sene başında dolar 3.77 civarındaydı. Düz africa twin fiyatı 56 bin süper tenere fiyatı 70 bin gibiydi. Eğer kura göre fiyat güncellemesi yapsalardı. 7 lira olduğunda düz africa 112 bin tl süper tenere 140 milyar olurdu. Bu fiyatları görmediğimize göre demekki ara dönemde bu tip büyük motosikletler ithal edilmemiş :) Markaların şu an ki fiyat artışına bakılacak olursa honda ve yamahanın taş çatlasın yaptıkları zam belli 3.77 kura 4.5 den hesaplamıştır.

Bu arada böyle haberlerde gördüğünüz herşeye inanmayın manavda satılan domates değilki bu zabıtaya müdahale etsin :D

Son düzenleme:
siz şimdiden şikayet etmeye başlayın. Çünkü Honda ve Yamaha fiyatları 6.2 kurdan hesaplamış olsaydı birdaha sayfalarına dahi giremeyebilirdiniz :D Siz bırakın 6.2 yi. 2019 Yeni stoklu modelleri 5.2 den hesaplarında bile fiyatlar yükselecek.

Türkiyede kendi bünyesiyle varolan honda yamaha gibi firmalar her ay ithalat yapmıyor. Parçaların fiyatları güncel kura göre değişebilir ama motosikletleri genelde ocak şubat arası çekiyorlar. Ara dönem belki bazı ufak tefek modeller geliyor. Zaten kardeşim mantık olarak düşün. sene başında dolar 3.77 civarındaydı. Düz africa twin fiyatı 56 bin süper tenere fiyatı 70 bin gibiydi. Eğer kura göre fiyat güncellemesi yapsalardı. 7 lira olduğunda düz africa 112 bin tl süper tenere 140 milyar olurdu. Bu fiyatları görmediğimize göre demekki ara dönemde bu tip büyük motosikletler ithal edilmemiş :) Markaların şu an ki fiyat artışına bakılacak olursa honda ve yamahanın taş çatlasın yaptıkları zam belli 3.77 kura 4.5 den hesaplamıştır.

Bu arada böyle haberlerde gördüğünüz herşeye inanmayın manavda satılan domates değilki bu zabıtaya müdahale etsin :D

Ben yazmaya üşendim sen yazmışsın .. :) daha çok arada teknik detaylarda varda bu kadarıda yeterli bilgi.

Valla Avrupa fiyatlarına bakın, bizim fiyatlar hep aşağıda.
Normalde tam tersi olurdu, bizde pahalı olurdu. Aynı benzin gibi. :)

Hayal dünyasında mı yaşıyorsun anlamadım? Dolar düştü evet , yakıt (benzin, mazot) fiyatlarından başka fiyatı düşen tek bir ürün göster dişimi kıracağım.Millet olarak az çalışarak çok kazanma peşindeyiz böyle bir durumda motosiklet fiyatlarının vergi indirimi olmadan düşmesini hayal etmek deli saçmalığından başka birşey değil. İndirimi bırak zam yapmazlarsa dua et bence.....

27 kasım da yazmışım. 1 hafta geçmeden honda dan zam haberi geldi. Hayaller indirim gerçekler kazıklı voyvoda

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaslar sanirim toplum olarak buyuk indirimlere hazir degiliz :)

yoksa enflasyon dusuyor iste tuik acikladi,
koskoca tuik yalan mi soyluyor....

kendileri cook guvenilir bir kurumdurr.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar