Büyük İkilem - CB650R mı Street Triple 765 R mı?

street triple cb650r'a kıyasla çok daha zevkli, heyecan verici bir motor ama yukarıda bahsedildiği gibi spesifik parçaları çok pahalı olacaktır. Onun dışında çok büyük bir kriter yok bence. gönlünüzden geçeni alın derim. tabi sırf parça vs için de motor seçilmez. sonuçta commuter değil, hızlı keyif makineleri bunlar.

Sesiyle, duruşuyla, gidişiyle kendine baktıracak demek gayet açık bir ifade. Herkes sahip olduğu güzelliği göstermek ister hocam. bence de st 765 daha güçlü bir rakipti ve onda karar kıldım zaten :)

Abi açık da, bir insan STRS'ye tipini tilttiğimin spastik suratlısı diyebilir, diğeri ölürüm sana ölürüm şşt zilli diyebilir. Çok göreceli bir şey bu güzellik konusu onu demek istedim.

Güzel günlerde gülmekten çenen ağrıyarak sür inşallah :)

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
ben de aynı bakıyorum street triple monster z900 bunlar keyif işi

mt07 09 cb650r keyiften çok düşük yürütme maliyeti ve şehir içi için üretilen motosiklet gibi geliyor

Monster'a şerh düşebiliriz sanki. Ya da ben kişisel olarak diyeyim.

Ayarsız amortisörlü Ducati. Ne o? Ducati. Yeni kasada da sanırım sırf arkada preload var, önde yine hiç bir şey yok.
Ama M4.32 kaliper var..
Çok enteresan makine...

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
bunlardan temizliğine bağlı olmak kaydıyla streettriple elbette
ama neo cafe racer dedin, motomorini siemmezzo scr yi de radara alabilirsin bu bütçeyle. sıfırı 320 bin gaymeydi sanırım
kefil olmam ama fena değil sanıyorum

bunlardan temizliğine bağlı olmak kaydıyla streettriple elbette
ama neo cafe racer dedin, motomorini siemmezzo scr yi de radara alabilirsin bu bütçeyle. sıfırı 320 bin gaymeydi sanırım
kefil olmam ama fena değil sanıyorum
hocam ona da bakmıştık çok güzel motor ama acil durumda kime satacaksın onu :eek:

Motosikleti
Ns200 15"
Monster'a şerh düşebiliriz sanki. Ya da ben kişisel olarak diyeyim.

Ayarsız amortisörlü Ducati. Ne o? Ducati. Yeni kasada da sanırım sırf arkada preload var, önde yine hiç bir şey yok.
Ama M4.32 kaliper var..
Çok enteresan makine...
Sp'de geliyor ama bilemem, belkide pek ayar istemeden ortalama biçimde gidiyordur, denemek lazım.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Ortada bir ikilem olmadığına ben de katılırım. Tabi ki kara sinek yerine yusufçuk tercih edilir. (Benzetme kimseyi gocundurmasın lütfen - latifedir...)

Denemek lazım o zaman :D.

Abi denenecek bir şey yok ya, amortisöre ayar yapamazsan ileri seviye bir sürüş performansı alman mümkün olmayacaktır.
Çok güzel setup yapabilirsin, Suzuki 8S öyleydi mesela, ama orada kalır. Ducati satıyorsunuz lan siz derler adama.
Hoş Monster'ı tam da böyle konumlandırdılar ticari açıdan bakarsak ve gayet de başarılı. Ama ben Ducati hissedarı değilim o yüzden öyle bakmıyorum :D

Motosikleti
Ns200 15"
Abi denenecek bir şey yok ya, amortisöre ayar yapamazsan ileri seviye bir sürüş performansı alman mümkün olmayacaktır.
Çok güzel setup yapabilirsin, Suzuki 8S öyleydi mesela, ama orada kalır. Ducati satıyorsunuz lan siz derler adama.
Hoş Monster'ı tam da böyle konumlandırdılar ticari açıdan bakarsak ve gayet de başarılı. Ama ben Ducati hissedarı değilim o yüzden öyle bakmıyorum :D
Monster gariban Ducati'si, adamlar mal bu diyor. Dahasını isteyen Sp alsın diyorlar :D.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar