Büyük Gezim Bitti

vayyy fotoğraflarda eklenmiş. süpersin yaaa :rendeer:

gezimi tamamladım dediğinden beri dört gözle fotoğrafları bekliyorum.
eline yüreğine tekerine makinana sağlık :)

annen ile babanın ellerinden öpüyorum, kız kardeşine ise sevgilerimi gönderiyorum.
uzun yıllar mutlu bir şekilde motosiklet aşkıyla daha nice gezileri beraber geçirmeniz ümidi ile :bounce:

Ailenle birlikte süper görünüyorsunuz.Gezi senin için keyifli olmuş,fotoğraflarına bakmak ta bizim için keyifli oldu.:rendeer:
Ey güzel Çanakkale... gitmek,görmek,hissetmek gerek..

Teşekkürler:rendeer:

fotolardan anladığımız kadarıyla güzel bir gezi olmuş...paylaşım için teşekkürler...kazasız belasız nice geziler yapmanız dileğiyle...:wiinkk:

tekrar hoşgeldin
ehh artık bi sonrak gezilerde anlatırsın maceraları :mrgreen:
baba'nın regal'i de süpermiş valla nazar değmesin

Moderatör
Valla super.. Her Turk evladinin gidip gormesi gereken bir yer Canakkale.. İmrendim gercekten.. Yolun hep acik olsun hocam.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kaptan tekerine tas degmesin hicbir zaman. Guzel bir gezi ve paylasimin icin tesekkurler. Birsey dikkatimi cekti, ailende galiba motorcu. Boyle bir ailen oldugu icin kendinle gurur duymalisin. Herkese nasip olmaz :)

Ayağına sağlık, güzel gezmişin. Yol boyunca da fotoğraf çekseydin keşke. Bi de 2000 km yol neresi, onu anlamadım? :cyclopsan

helal olsun iyi gezmişsin.. Yanlızlık yolculukda biraz sıkıntılı olsada gerçekden değmiştir bence..

Aileden motorcusun anlaşılan :).güzel bir gezi olmuş.Paylaşımın için teşekkürler:rendeer:

Gaziantep İl Temsilcisi
gercektende cok hoş bir gezi olmuş eline , yüregine ,tekerine , saglık güzel yerler bir anda oralara gıdesim geldi

Lord tabiki anlatırım ne demek macera çok babamın regaline bende hastayım açıkçası
dalyanoner teşekkür ederim evet dediğin gibi ailede motorcu bu çok güzel bir duygu ve eğlenceli
st_erdogan yol boyunca fotoğraf çekemedim çünkü hiç mola vermedim mola vermeyi pek sevmiyorum böle kısa mesafelerde o yüzden 2000 km yoluda sadece iller arasında değil içerlerdede çok gezdik sadece Gelibolu'da 300km yaptım

hocam belli ki düşünülmüş ve planşlanmış bi iş olmuş,anladığım kadarıyla kardeşte gelince voltranı olusturmussunuz:) gelibolu gezi fikri dahiyane ..benim gibi gezicem gezicem diyip şehirde kalanlara iyi bir örnek oluşturmuşsun..tekrar tebrik ederim..ailene saygılar

mes

Kaptanım taygırım,bi Muğla mt'liye de bu yakışır işte.Senle gurur duyduk.En kısa zamanda görüşmek dileğiyle:rendeer:

çok güzel yerler tebrik ederim güzel gezi tertip etmişsin ama iyi olmadı gördüğümüz başımıza bir gezi daha çıktı gibi duruyor kesin görmem lazım oraları bizim (makine)hasan da çıtlatmak lazım oda sever böyle yerleri selamlar saygılar

helal kardeşim.Bana çanakkale yi hatırlattın unutulmaz bir şehir....Teşekkürler

kardeşim yorum gecikti kusra bakma
tebrik ediorum seni guzel gezi çıkarmışın mesut abimin dedigi gibi gurur duyduk seninle en yakın zamanda goruşmek dilegiyle...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar