- Konu Yazar
Arkadaşlar merhaba,
Yaz için tatil planları yaparken en sonunda Ege-Akdeniz turu yapmaya (İstanbul çıkış) karar verdim.
Motorumu sattığım için aracımla, eşim ve 3 yaşında ki kızım ile birlikte gideceğim.
Motorcu arkadaşlardan ricam sahil şeridini ve yakın bölgeyi gözeterek İstanbldan başlayıp sırasıyla çanakkale, sonrasında izmir güzergahında ve devamında bodrum nihayetinde de antalya da sonlanan ve dönüşü içerden güneyden kuzeye olacak şekilde burdur afyon bursa ve istanbul olacak şekilde; bu güzergahlarda bulunan ve görülmesi gereken yerleri, kamp alanlarını, yeme içme kültürü ve tavsiyelerini, saklı köşelerini ve geleneksel detaylarını varsa bildiğiniz kadar aktarmanızı ve bana yardımcı olmanızı rica ediyorum.
Malum bir vlog kanalım var orada yapmış olduğum tatil gezisini tüm detayları ile paylaşacağım. Bunun için bir ön hazırlık yapmak istiyorum.
Şimdilik İstanbul-Kaz dağlarına kadar bir rota çizdim, çizdiğim güzergah üzerinde de çeşitli fikirlerim var. Güncelledikçe ve içeriği artırdıkça sizlerle paylaşacağım.
şimdilik belli başlı noktalarım var sırası ile;
Çanakkale merkez
Behramkale-Assos
Güre Kaz dağları
Ayvalık
Dikili yada cunda adası
İzmir merkez
Çeşme
Kuşadası
bodrum
marmaris
köyceğiz
kaputaş plajı
patara
kelebekler vadisi
yedi burunlar
fethiye
selimiye plajı muğla
sedir adası muğla - kleopatra plajı
adrasan suluada
dönüş içeriden olacğaı için;
burdur salda gölü
afyon merkez
bursa merkez ve nihayetinde istanbul
aslında her şey bu liste aralığında olacak ama tavsiyelerinizle noktaları azaltıp artırabilrim ya da yanına küçük bonuslar süprizler ekleyebilirim 
Arabayla gideceğim için her şeyi yanımda taşımayı ve belli noktalarda kamp dışında konaklamayı tanıdık arkadşalarım da yapmayı planlıyorum.
15-20 gün vaktim var başından belirteyim ekonomik aralıkta olacak her şey
Yaz için tatil planları yaparken en sonunda Ege-Akdeniz turu yapmaya (İstanbul çıkış) karar verdim.
Motorumu sattığım için aracımla, eşim ve 3 yaşında ki kızım ile birlikte gideceğim.
Motorcu arkadaşlardan ricam sahil şeridini ve yakın bölgeyi gözeterek İstanbldan başlayıp sırasıyla çanakkale, sonrasında izmir güzergahında ve devamında bodrum nihayetinde de antalya da sonlanan ve dönüşü içerden güneyden kuzeye olacak şekilde burdur afyon bursa ve istanbul olacak şekilde; bu güzergahlarda bulunan ve görülmesi gereken yerleri, kamp alanlarını, yeme içme kültürü ve tavsiyelerini, saklı köşelerini ve geleneksel detaylarını varsa bildiğiniz kadar aktarmanızı ve bana yardımcı olmanızı rica ediyorum.
Malum bir vlog kanalım var orada yapmış olduğum tatil gezisini tüm detayları ile paylaşacağım. Bunun için bir ön hazırlık yapmak istiyorum.
Şimdilik İstanbul-Kaz dağlarına kadar bir rota çizdim, çizdiğim güzergah üzerinde de çeşitli fikirlerim var. Güncelledikçe ve içeriği artırdıkça sizlerle paylaşacağım.
şimdilik belli başlı noktalarım var sırası ile;
Çanakkale merkez
Behramkale-Assos
Güre Kaz dağları
Ayvalık
Dikili yada cunda adası
İzmir merkez
Çeşme
Kuşadası
bodrum
marmaris
köyceğiz
kaputaş plajı
patara
kelebekler vadisi
yedi burunlar
fethiye
selimiye plajı muğla
sedir adası muğla - kleopatra plajı
adrasan suluada
dönüş içeriden olacğaı için;
burdur salda gölü
afyon merkez
bursa merkez ve nihayetinde istanbul
Arabayla gideceğim için her şeyi yanımda taşımayı ve belli noktalarda kamp dışında konaklamayı tanıdık arkadşalarım da yapmayı planlıyorum.
15-20 gün vaktim var başından belirteyim ekonomik aralıkta olacak her şey