Şimdi güzel arkadaşım yukarıdaki kısım senin yazından alıntı. Sen bunu yazdıktan sonra ben ön yargılı mı oluyorum ? Başkasının emanet motoruyla turlamakla ben çok iyiyim (600cc ki kastın sanırım 4 silindir bir makina)demek tekrardan söylüyorum "cehalet"tir. Herkes her istediğini yapmakla şüphesiz özgürdür. Maddi durumun yetiyorsa 1299 Panigale ile başla. Ben kendi adıma sadece motosiklet kullanan toplumun diğer kesimine görece olarak daha kafası çalışan insanların sayısı azalmasın istiyorum. Bunun için tavsiye de bulunuyorum. Herkese saygı ve sevgiler...
Size on yargili dedim cunku egitimden bi haber sele uzerine oturmamis biri gibi kabul ettiginiz icin.. acikcasi hakkimda dusundugunuz hersey yanlis cikti diyebilirim... 600cc ile basliyan her insan cahildir diye bi genelleme yapiyorsunuz bu tabirinizlen ben cahil oluyorum siz onyargili...
Iyi niyetleniriz icin cidden tesekkur ederim tedirginliginizi de anliyorum ama bence her yuksek cc ile basliyan cahil degildir.. cogu oyle genelleme yapilabilir ama istisnalarda vardir.. acikcasi kimin ne dusundugu pek umrumda deil bu karar benim bana bilmedigim bi teknik konudan bahsedin evet cahilimdir kabul ederim..
Maddi durumum yerinde panigale ile de basliyabilirim ama konu butce deil bence.. konu hobinize ne kadsr bagli oldugunuzdur.. bilincsizle sadece butcesi ybr ye yeten insan cok mu bilincli bi baslangic yapio sizce? Her yuksek cc almak istoyen parasinin yeticegi maksimum motosikleti mi alio sice?... biraz bunlari sorgulamak lazim