Büyük Britanya – 1

Motosikleti
V-Strom L4 Youtube&Insta: Dengeliyorum
Güzel gezi, güzel yazı.
Muhakkak diğer yazıları da bekliyoruz. Zaman alacak elbette ama, detayları arttırabilirseniz harika olur. (Konaklama fiyatları, giriş/otopark ücretleri vs.) Gidemeyince, insan hepsini merak ediyor tabii.
Fotoğraflar harika...
Blogda var mı bilmiyorum ama ekipman hakkında da bilgi verebilir misiniz? (Model/fiyat, belki kısa bir değerlendirme)

En kısa sürede blogdaki yazıları da okuyacağım.
Saygılar.

Çok güzel yazı olmuş. Elinize sağlık. Kendimi orada gibi hissettim. Bu arada ufaktan kıskanmadım da değil kusura bakmazsan :p Londra özellikle çok görmek istediğim, hatta yaşamak istediğim, bir yer. Gidersem de uğramak istediğim bir kaç yer var. Urbanrider mağazası, Ace Cafe gibi mesela :)

Ace Cafeye henüz bende gidemedim. Benimde listemde yer alıyor :) Orası hakkında mutlaka paylaşım yapacağım

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:37 ----------

Güzel gezi, güzel yazı.
Muhakkak diğer yazıları da bekliyoruz. Zaman alacak elbette ama, detayları arttırabilirseniz harika olur. (Konaklama fiyatları, giriş/otopark ücretleri vs.) Gidemeyince, insan hepsini merak ediyor tabii.
Fotoğraflar harika...
Blogda var mı bilmiyorum ama ekipman hakkında da bilgi verebilir misiniz? (Model/fiyat, belki kısa bir değerlendirme)

En kısa sürede blogdaki yazıları da okuyacağım.
Saygılar.

Bir sonraki yazımda detayları artırmaya dikkat edeceğim. Sanırım ücretler ile ilgili ufak eklentiler fena olmaz. Konaklama ile ilgili fiyatlar çok değişiyor. Otel bilgilerini eklemeye özen gösterdim. Bookingten tarih - ücret kontrolü daha sağlıklı olabilir.

Park yerlerine genelde para vermiyorum. Hatta bir sonraki yazımda da bahsedeceğim bir durum var. Bath şehrinde kapalı bir otoparka park etmek istedik. Ben yarım saat etrafta dolanıp bir görevli bulmaya çalıştım. Çünkü giriş, plakanızı okuduktan sonra açılıyor. Kamera önde olduğu için de ben plakayı okutamadım. En son çıkışta bir şekilde hallederiz diyip motosikletler için ayrılmış alana parkettim.(açılır kapıyı yarım yaptıkları için rahatlıkla geçebiliyorsunuz. Gerçi buradan anlamam lazımdı) Sonradan anladım ki motosikletler için ücretsizmiş. Zinrinizi bağlayabileceğiniz sağlam bir demir halka ile oldukça rahat bir alan ayrılmıştı. Ücretsiz bir yer bulamazsanız şehir içindeki ücretli alanlar genelde £2-3 günlük ve ya £1 saatlik.

Otomobiller için olan fiyatlar pek iç açıcı değil. Londra merkezde güvenli bir otoparka parketmek isterseniz 4-6 saatlik bir sürede 50 pounda kadar fiyatla karşılabilirsiniz. Alışveriş merkezlerinde 3 saati geçirirseniz £30 onun dışındaki otoparklarda saatlik olarak genelde £5-8 olarak gördüm. Ücretsiz alan yok denecek kadar az. Hatta yok. Zaten şehir merkezine kendi aracınızla girmek bile ücretli.

Ekipmanlar ile ilgili ayrı bir blog eklemeyi planlıyorum. Malum Türkiyeden getirdiklerimizle buradan aldıklarımız derken ekipman listemizi şişirdik. Özellikle motosikletin güvenliği ile ilgili ekipmanları güncelleme ihtiyacı duydum. Bu şehirde yılda 18.000 motor çalınıyor :)

F54

gzel gezi olmuş
exp da şahane bi motosiklet gücü kuvveti stabilize si müekmmel yakın arkadaşımda azcık kullandım kullanmaz olaydım :)

Elinize emeğinize sağlık çok güzel bir gezi olmuş, imrendim vallahi :)

gzel gezi olmuş
exp da şahane bi motosiklet gücü kuvveti stabilize si müekmmel yakın arkadaşımda azcık kullandım kullanmaz olaydım :)

Elinize emeğinize sağlık çok güzel bir gezi olmuş, imrendim vallahi :)

Gerçektende kullanması oldukça keyifli bir motor. Ağırlığı dışında söylecek bir lafım yok.

Yorumlarınız için teşekkürler.

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Çok güzel bir sunum olmuş. Çoğumuzun görmediği diyarları bizlere tanıttığınız için teşekkürler.:cat:
Motosiklet hayırlı olsun. :)

Motosikleti
Crf250 L - Wave 110i - Crypton S - CB125F
Süper gezi ve daha da süper paylaşım olmuş. :) Çok teşekkürler.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:01 ----------

Ayrıca Brighton yakınında Devil's Dyke isimli bir yamaç paraşütü alanı var. Bir sonraki gezinizde mutlaka tandem ile uçun. Hazır korumalarınız da var zaten. :)

Bir de Devil's Dyke'da bulunan restoranda yediğim biftek cidden çok lezzetliydi. Gayet de hesaplıydı yanlış hatırlamıyorsam.

Selamlar.

Süper gezi ve daha da süper paylaşım olmuş. :) Çok teşekkürler.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:01 ----------

Ayrıca Brighton yakınında Devil's Dyke isimli bir yamaç paraşütü alanı var. Bir sonraki gezinizde mutlaka tandem ile uçun. Hazır korumalarınız da var zaten. :)

Bir de Devil's Dyke'da bulunan restoranda yediğim biftek cidden çok lezzetliydi. Gayet de hesaplıydı yanlış hatırlamıyorsam.

Selamlar.

Tandem uçuşu yapmayı çok istiyorum. Brighton tarafında olduğunu bilmiyordum. Gerçi araştırmamıştım daha önceden. Bilgi için teşekkürler :)

Vıdeo için farklı bir konu açmıştım fakat bu konu altında da videonun kalması daha sağlıklı olacak sanırım.

Turumuzun videosu:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar