Büyük bir kaza geçirdim, tavsiye lazım

Geçmiş olsun. Bence sakın dönme. Bazı şeyler bazı kişilere uyarı işarettir. O kadar ciddi kaza ve operasyonlardan ölmeden çıktı isen demekki geçirdiğin kaza manevi olarak esas Sana bir mesajmış ecel değil. Paranda az değil. Araba al gez keyfine bak. Samimi yorumdur
aslında bazı şeyler bazı insanlar için işarettir olm bak bi şey olmadı aynen devam et demektir.
bence

İşin diğer kısmına gelince dostum unu tüm samimiyetimle söylüyorum. Şu an yaptığın hareketler veya yürümen bile belindeki implantlar sayesindedir.
yani onları biraz zorlarsan ki ss motorlar direkt darbeyi omurgana ileten sert süspansiyonlara sahiptir implantları kırman çok olasıdır.
implantlar kırılınca ne olacağı muamma o yüzden bu sezonu es geçmeni tavsiye ederim.
yok illa motosiklet diyorsan biraz daha turing modellere yönel.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Geçmiş olsun, acil şifalar. Bence "artık yeter" işareti gelmiş.

Motosikleti
Yamaha R25 2024
Arkadaşlar hepinize desteğiniz ve tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Ben Yamaha R25 ile yola devam etmeye karar verdim. Anlık Ninja 500 düşündüm ama baktım son hız üzücü, Kawasaki demeye el vermez, o yüzden R25 ile devam edeceğim. Evet inat yaptım, evet deliyim, evet büyük ihtimalle bir yıl iki yıl sonra buraya vefat haberim düşer, ama yapacak birşey yok. Sevdiğim kız nikah yüzüğünü atıp başka erkekle yazışmaya başladı, ailemle aram yok, ameliyat ve hastane yatış sürecinde çalıştığım özel okuldan atıldım işsiz kaldım, bana iyi gelen tek şey bu motosikletti. Şimdi motor da gitti.

Biraz dramatik oldu bu yazı, ama yapacak birşey yok. Eski hayatımı geri istiyorum, geri getirebileceğim tek şey de motor. İstesem kredi çekerim milyonluk BMW alırım düzgün bir araba alırım, ama biliyorum ki araba aynı zevki vermez ve yoldan geçen motorları hüzünle camın arkasından izlerim. O duruma düşmek istemiyorum. Hastalık benimki, düşerim ben o duruma. O yüzden motor ile devam. Şimdiden hakkınızı helal edin dostlar.

Motosikleti
2025 Triumph Tiger Sport 660
Arkadaşlar hepinize desteğiniz ve tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Ben Yamaha R25 ile yola devam etmeye karar verdim. Anlık Ninja 500 düşündüm ama baktım son hız üzücü, Kawasaki demeye el vermez, o yüzden R25 ile devam edeceğim. Evet inat yaptım, evet deliyim, evet büyük ihtimalle bir yıl iki yıl sonra buraya vefat haberim düşer, ama yapacak birşey yok. Sevdiğim kız nikah yüzüğünü atıp başka erkekle yazışmaya başladı, ailemle aram yok, ameliyat ve hastane yatış sürecinde çalıştığım özel okuldan atıldım işsiz kaldım, bana iyi gelen tek şey bu motosikletti. Şimdi motor da gitti.

Biraz dramatik oldu bu yazı, ama yapacak birşey yok. Eski hayatımı geri istiyorum, geri getirebileceğim tek şey de motor. İstesem kredi çekerim milyonluk BMW alırım düzgün bir araba alırım, ama biliyorum ki araba aynı zevki vermez ve yoldan geçen motorları hüzünle camın arkasından izlerim. O duruma düşmek istemiyorum. Hastalık benimki, düşerim ben o duruma. O yüzden motor ile devam. Şimdiden hakkınızı helal edin dostlar.
Kazanız karşı tarafın hatası yüzünden olmuş. Başınıza başka kötü şeyler de gelmiş. Bu sebeplerden dolayı her şeyden kaçmak için tekrar motora binmek size zarar verebilir ve bunun farkındasınız. Kendinizi harcamak için yeterli sebepler mi bunlar?

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Hatuna kızıp dünyayı yakmak nedir yahu ?..
Sen seni terkeden için mi dünyaya geldin ?...
Avrat ta motor gibidir, araba gibidir..
Gelen gider yenisi gelir...

İnat için yapma, zararı kendin çekersin... Aksine sen iyi ol , iyi gözük ki , karşındaki kötü olsun, beter olsun :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar