Büyük Aptallık Ettim.

Motorunda irc lastikler olsa belki bu tip saçmalıklara kalkışmazdın. Az kaldı lastik kurbanı olacakmışsın.

Video lar la kitapla işin teorigini öğrenirsin. Önemli olan pratiğe dökebilmek. Kendinin ve motosikletin sınırlarını bilmek.

Allah (cc) korumuş. Vardır bi bildiği.

Herkese Kazasız sürüşler.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bilgiler için teşekkür ederim.

Dün arkadaşımla motosikletlerimizi 1 günlüğüne değiştirdik ve tam bir yaratık olan Vmax'i(her ne kadar cruiser değil de muscle bike olarak geçse de) tatma fırsatım oldu. Klasik görünümü ve havası hoşuma gitti, sanki asıl tarzım cruiser gibi hissettim. Ama spor motorlardan aldığım iyi frenleme ve viraj kabiliyetinden vazgeçemeyeceğim gibi görünüyor, bu nedenle çevremin önerisi üzerine gv650'lere bakmaya başladım. Tabii kabiliyeti spor motosiklet kadar iyi olamaz, ama güven vermesi yeterli. Nasıl bilirsiniz kendilerini?

sen r25 ten agresif falan diye inip gv 650 ye mi binmek istiyosun? :D hacım etme eyleme gözünü seviyim sandığın kadar masum motor değil bu gv hele ki cruiser havasında sakin gidiyim modu hiç yok emin olabilirsin. nice er 6n ler nice ninja 300 ler düzlüklerde heba oldular :D bu tabiki övünülcek bişey değil fakat illa sakin gidiyim hızla işim olmaz diyosan al bi shadow 750 miss. ikna olmadıysan bana mesaj at paslaşalım motora bi bak.

Motorunda irc lastikler olsa belki bu tip saçmalıklara kalkışmazdın. Az kaldı lastik kurbanı olacakmışsın.

Video lar la kitapla işin teorigini öğrenirsin. Önemli olan pratiğe dökebilmek. Kendinin ve motosikletin sınırlarını bilmek.

Allah (cc) korumuş. Vardır bi bildiği.

Herkese Kazasız sürüşler.

Selamlar. Yazımın altına not düşmüştüm, okumadınız sanırım :)

sen r25 ten agresif falan diye inip gv 650 ye mi binmek istiyosun? :D hacım etme eyleme gözünü seviyim sandığın kadar masum motor değil bu gv hele ki cruiser havasında sakin gidiyim modu hiç yok emin olabilirsin. nice er 6n ler nice ninja 300 ler düzlüklerde heba oldular :D bu tabiki övünülcek bişey değil fakat illa sakin gidiyim hızla işim olmaz diyosan al bi shadow 750 miss. ikna olmadıysan bana mesaj at paslaşalım motora bi bak.

Teşekkürler. Mesaj attım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar