Buyrun Burdan Yakin

vlad1462' Alıntı:
olayı görmedim izlemedim.ama trafikte serserice hareket eden ister motosiklet ister 4 teker kullanıcılarna uyuz olurum.hayır yaptıkları onca tehlikeli hareketten,atlattıkları tehlikelerden trafikteki diğer duyarlı ve dikkatli kullanıcılar sayesinde kurtulduklarının farkında olmadan hava atarcasına anlatmaları yokmu:pr: .diğer sürücüleri sıkıştırdıklarından makasa girmelerinden önlerinden kaçan yada yol veren insanları aşşalarcasına küçümseyerek korkak olduklarıundan.kendilerinden tırstıklarından öylesine bahsederlerki:farao:
lan salaklar, o korkak dediğiniz herifler yol vermese kenara kaçmasa siz yaşıyo olucakmısınız bakalım.millet hayatını sokakta bulmadıki :queen: sizingibi boş herifler için harcasın ,tehlikeye atsın

çok doğru ::plus1::

bende bizim E 5 yolu öncesi 1 km önce böyle hareketler yapıp devam ederler ama ona yol veren insanları düşünmezler

bunlar kesinlikle motorcu değil.
kafanızı takmayın insanlarda bunlara bakıp motorcular hakkında böyle düşünüyorsa düşünsünler, televizyonlarda bunları haber diye gösteriyor, ülkede haber yapılacak başka birşey kalmadı ya, herşey günlük gülüstanlık.::belge::

yurdum medyasının nasıl haber yaptığı neleri ve kimleri haber yaptığına vakıfızdır hepimiz .
o yüzden kendilerini bu tür eylemlere alet ettiren ve yalan veya oyun içerikli haber yapan arkadaşları kınıyor, bu tarz faaliyetlerin ,aynı aracı daha ahlaklı amaçlarla kullanan arkadaşlara yani bizlere imaj yönünden zarar verdiğini,tabiri caiz ise kurunun yanında yaşında yandığını belirtmek isterim.
Allah(c.c.) cümlemize akıl fikir versin.
saygılarımla..

bu hareketleri yaptıran adamlara tomografi çektirin kesin karşınıza beyin yerine başka bişey çıkacaktır çok sinirliyim bu konulardan dolayı ya sonrada aileler bunları seyrediyorlar tepkileri haklı olarak kötü oluyor. Adımız bi gurup serseri oluyor:pr:

Arkadaşlar bu ne büyük tesadüftür ki iki salak trafikte cambazlık yaparken tv kameralarına yakalanıyor ve takip ediliyor.Ben inanmam (Johnny-rook) arkadaşımızın da dediği gibi bunlar gaza gelmiş hatta para bile almış olabilirler Hatta daha ilerisi flimlerde rol alabilmek meşhur olmaktır amaçları medya desteğide olursa deme keyfine.
APTALLAR BAŞKALARINI TEHLİKEYE ATMAYA NE HAKKINIZ VAR.birisi düşsede aracın biri ona çarpsa zavallı şöförün başı yanardı ona üzülürdüm,geberene değil.
kalın sağlıcakla

praetorian' Alıntı:
abı bunlar dussun kafaları patlasın hakkaten..gozumun onunde dusse durmam ne dersenız dıyın..bu gıbı salaklar yuzunden adam yerıne konmuyoruz cunku..
Malesef haklısın...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Tamamen komplo bence Türkiyedeki medyayı biliyoruz ..Yaptığı her haberin 100 tanede 90 tanesi yalan ,,yalan,,yalan ve düzmece haberdir..Parayla satın alınan insanlarda vardır.....Ayrıca Otomobillerle buna benzer serseriliklerin 100 katını yapıyorlar..Artı 5 parmağın 5 şi bir değildir böyle olaylar bizleri yıpratamaz..Herkes önce aynayı alsın kendi Kı........na baksın..buna medyada dahil..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar