Bütün site yönetimini sitede yakaladım

yok yaw o üye kurmamıştır siteyi

mostwanted_57' Alıntı:
adam siteyi kurmuş daha ne yapsın :bounce:
Bak birde böyle biri var

tamto6.jpg

evet onu bende gördüm. ilk üye olan o. ama üyelik tarihi 2005. 2. üye olan 2000 (Anonymous) :silent:

bi gariplik var. karışık bu işler :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
olcan fasülyelikten çıkmış :p

olcan138' Alıntı:
Abi bu ne demek?
dancer ne?

ah çömezler ahh...bilmezsiniz öyle herşeyleri siz...bir mazi bir nüans diyeliim buna... Shadow abiyle olan diyaloglarımda kullanırdım...

sen bilmezsin şekerim...yenisin daha...:queen: :p

büyükler konuşurken küçükler dinlesin bakayım...:queen: :cherry: :bounce: :wiinkk:

mete_han' Alıntı:

ah çömezler ahh...bilmezsiniz öyle herşeyleri siz...bir mazi bir nüans diyeliim buna... Shadow abiyle olan diyaloglarımda kullanırdım...

sen bilmezsin şekerim...yenisin daha...:queen: :p

büyükler konuşurken küçükler dinlesin bakayım...:queen: :cherry: :bounce: :wiinkk:
Bak sende büyüksün yanlış yazmışın olcanın üyelik tarihini

Super Moderator
eskimiş_mete_han' Alıntı:
E abi aydınlat da öğrenelim?
dancer nedir?

dancer nasıl nedir
türkçesimi anlamadım

aydınlatayım hayatım olcanım musticiğim küçüğüm...:p

shadow dancer eski bir sega master system oyunudur...siz bilmezsiniz tabi...gençsiniz...

neyse bu oyun çok hoşuma giderdi...orda bir ninja vardı...yanındada kurt...bunlar yanyana savaşırlardı...bende Shadow abiye ilk zamanlar böyle hitap ederdim...o zamanlar siz daha interneti yeni yeni keşfetmiştiniz...yaşınız küçük diye cafelere alınmazdınız...mahallenin camlarını kırardınız taşlarla....kapı önünde plastik toplarınızla oyun oynardınız...topunuz arabanın altına kaçıp patlardı ve ağlamaya başlardınız... :p :queen:

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Hakikaten güzel oyundu be ninja yıldızları patır patır yağarken tek dostumuz beyaz kurdumuzdu. Gönderirdik sanırım boşluk tuşuyla parçalar geri gelirdi. O zamanlar 256 renk vasat ditditdit sesleri çıkaran oyunlar bana ne zevk verirdi hele bir boulderdash vardı ne sarardı be adamı. Hakikaten yaşlandık oyun heyacanımızı yitirdik.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Shadow Dancer'ı ben de biliyorum. Vay be... yaşlanmışız :(

he bilmemmi şimdi jeton düştü
isteyen varsa cdsini yollayam bende var
yalnız bir yere geliyom takılıyom
ataride ne jeton harcardık ya :mrgreen:

ya emülatörlü
tmm cdsini arayam çoktandır oynamıyordum..
upload edem..
sonic bambaşka idi

mete_han' Alıntı:
aydınlatayım hayatım olcanım musticiğim küçüğüm...:p

shadow dancer eski bir sega master system oyunudur...siz bilmezsiniz tabi...gençsiniz...

neyse bu oyun çok hoşuma giderdi...orda bir ninja vardı...yanındada kurt...bunlar yanyana savaşırlardı...bende Shadow abiye ilk zamanlar böyle hitap ederdim...o zamanlar siz daha interneti yeni yeni keşfetmiştiniz...yaşınız küçük diye cafelere alınmazdınız...mahallenin camlarını kırardınız taşlarla....kapı önünde plastik toplarınızla oyun oynardınız...topunuz arabanın altına kaçıp patlardı ve ağlamaya başlardınız... :p :queen:

:queen: :queen: :queen: :cherry:

biliyorum ben cdside var :)
sega master konsolumda vardı atariyide bilirdim
kaptan komando :)
hagar
metal slug
ama en çok kaptan komandoyu severdim :)

BIYIKLI' Alıntı:
Hakikaten güzel oyundu be ninja yıldızları patır patır yağarken tek dostumuz beyaz kurdumuzdu. Gönderirdik sanırım boşluk tuşuyla parçalar geri gelirdi. O zamanlar 256 renk vasat ditditdit sesleri çıkaran oyunlar bana ne zevk verirdi hele bir boulderdash vardı ne sarardı be adamı. Hakikaten yaşlandık oyun heyacanımızı yitirdik.

oyunun en sevdiğim özelliği şuydu..atıl kurt yapıyordun...kurt yakalıyodu ve başlıyordu tacize...sende o arada adamı öldürüyordun...ama arada bir kurta çakıyorlardı...kurtun bi inleme sesi vardı...içim giderdi her vurulduğunda...:p

boulderdash var bu linkte...:cherry:

http://images.google.com.tr/imgres?.../images?q=boulderdash&svnum=10&hl=tr&lr=&sa=G

Motosikleti
Mondial Virago 50i
mete_han' Alıntı:
oyunun en sevdiğim özelliği şuydu..atıl kurt yapıyordun...kurt yakalıyodu ve başlıyordu tacize...sende o arada adamı öldürüyordun...ama arada bir kurta çakıyorlardı...kurtun bi inleme sesi vardı...içim giderdi her vurulduğunda...:p

boulderdash var bu linkte...:cherry:

http://images.google.com.tr/imgres?.../images?q=boulderdash&svnum=10&hl=tr&lr=&sa=G

Birde eğer kurt uzun süre hırpalanırsa küçülürdü. :)

Mete beni mi kandırıyon o adreste sadece ekran görüntüleri var. Al sana yüzlercesi

http://www.freeonlinegames.com/play/31.html :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar