Moderatör (forrap)
shadow-vt, usta nerelerdesin yaaa özlettin vallaha...Bir an önce aramıza dönersin umarım sen yokken buralar geyik espirileri,fıkraları özledi...
Şaka bi yana bir an önce aramızda olman dileğiyle... :cat:
mete_han, abi sağolasın senin sayende gördüm başlığı...Buyur gel abi izmire sen bütün grubu toplarız senin için takma sen kafana
Yalnız şu senin arkadaş bana da ters geldi be abi o sığınma olayının nasıl olduğunu sana anlattı mı arkadaşın bilmiyorum ama o işlem kendi öz ve öz ülkeni atalarının senin özgürlüğün için kanınnı döktüğü ülkeni elin kaypak gavuruna kötülüyosun...
r: Beyanlarda bulunuyorsun toplumsal baskı altındayım beni yok müslüman olmadığım için yok Türk olmadığım için vs. diyip baskı altında tutuyorum diyorsun...Haksızlıklara mağdur kalıyorum eşitsizlikle karşı karşıya kalıyorum diyosun...Öyle kimseyi haybeye vatandaşlığına alıp ülkelerine sokmuyorlar yoksa...Benim amcamada zamanında aynı teklif gelmişti kimsenin kıçında koşmamıştı bi arkadaşı kilisenin papazıyla konuşturmuştu onu ve adamın istediği tek şey ben müslüman olmadığım için (aslında müslüman ama o da numara olacaktı)bana toplumsal baskı uyguluyorlar can güvenliğim tehlikede diye kağıt imzalaması yeterli olacaktı amcamın...Sonra öyle yunanistan falan gibi tarihi bile boş olan sadece başkalarının yardımıyla toprak kazanmış beş para etmeyen insanların yaşadığı boktan bi ülkeye değil daha sağlam ülkelere gidecekti ve bu bi dolandırma değil gerçektende gerçekleşecek bişeydi ama amcam bunu kabul etmedi çünkü o asla vatanını başka bi ülkeye gitmek için satmadı satmazda...Tabi herkez onun gibi olabilir mi orası ortada...Askerlik ölüm değil abi belki saçma sapan emirlere uymak zorunda olsan rezillikler içinde 15 ay yaşasan yarı aç yarı tok kalsan bile eğer nabzında Türk kanının aktığını hissediyorsan inan bana bu dert olmaz...Ben 3 sene sonra askere gidicem ve inan bana ne olursa olsun vatan borcumu sonuna kadar ödüycem...Ödüycem ki bu vatanı üç kuruş için satabilecek insanları amaç edip ülkeyi dağıtmaya çalışan ibneler kendini becermek zorunda kalsın...Çok acı abi hemde çok...İnsanın yediği lokmalar boğazında kalır be abi geceleri nasıl rahat uyursun???Bu dünyada rahat yaşadın diyelim öbür tarafta nasıl hesabını verirsin...Yok abi biz sonuna kadar Türküz isteyen gitsin ama ben ve benim düşüncemde olan kişiler bitene kadar bu bayrak dalgalanır.... :cat: Kusura bakma ben bu konuda çok doluyum...Sen değilsin sonuçta bunu yapan arkadaşın,benim laflarımda arkadaşına ama seninde anlatım tarzından bu olaya çok üzülmediğin belli hatta sanki bi yolunu bulsam bende yaparım der gibi yazmışsın sana yakışmazdı abi sen bizim metehan abimizsin bu tür olaylara sempatiyle bakman değil sonuna kadar karşısında durman gerekir...Neyse ben duramıycam şimdi gene doldurcam 1 sayfayı...Benim düiüncelerim bunlar...
mete_han, abi sağolasın senin sayende gördüm başlığı...Buyur gel abi izmire sen bütün grubu toplarız senin için takma sen kafana