Busayı utandıran görüntüler! (face video)

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
garip bişey bu ya anlamsız garip bir zevk anlayışı nasıl bir tatmin bu anlamadım en güzel modifiye sadeliktir.

yürüyen pavyon ,bu arada suzuki bu motoru görse sahibine dava açıp motoru elinden alır:mrgreen:

nasıl bir anlayıştır sizin ki bunu anlamıyorum işte ... size göre sadelik tarz ise bu adamında kendine göre yaptığı tarzdır ki orada hiç bizim apaçiler gibi amatör bir çalışma göremiyorum tamamen özenilerek uygulanmış bir çalışma ve gayet şık durmuş...

Mersin İl Temsilcisi
ben biraz underground tarzı show hissettim.
alttaki ışık tek renk değil de, dönüşümlü renk olsaydı daha çok hoşuma giderdi.
öndeki led tv sanırım aynı zamanda navigasyon, olmasa da sorun yok.
bence çok kötü değil.
ve hele i, bir tek kişinin yaptığından neden tüm bursa utansın ki.
aynı mantıkla, bursada türkiyenin bir şehri. sonra türkiye, sonra asya, sonra antartika....

orionlular utansın :p

Bursamı ne bursası bursa felan görmedi ben :) busadır o hayaBUSA nın kısaltması . Neden haya şeklinde kısamıyorda busa olarak kısalıor onuda anlamadım ya. Neyse arkadaşlar kimsenın hayasına karışmayın. Herkesin hayası kendine istediği gibi kurcalar :)

ben biraz underground tarzı show hissettim.
alttaki ışık tek renk değil de, dönüşümlü renk olsaydı daha çok hoşuma giderdi.
öndeki led tv sanırım aynı zamanda navigasyon, olmasa da sorun yok.
bence çok kötü değil.
ve hele i, bir tek kişinin yaptığından neden tüm bursa utansın ki.
aynı mantıkla, bursada türkiyenin bir şehri. sonra türkiye, sonra asya, sonra antartika....

orionlular utansın :p

galaktika ile saylonlular da utansın bence..:p

spark hariç...kulakları ona yetiyor zaten..:cherry:

Mrb,

Sırada kalmayanları kümeden, genelden uzaklaşanları eleştirmek de bir haktır. Yeter ki acımasız olmasın.

Motor sahibi içindeki sevinci yansıtmış. "bence" güzel olmuş.

Hatta İstanbul'da eski bir goldwing var amca her yerine ışık koymuş, aynaların yanında plastik güller bile var. Bence muhteşem.

Renkler olmasa biz açık hava ceza evinde oluruz. Bütün evler arabalar kıyafetler hepsi aynı mı olsun.

Amerika'da ve Japonya'da büyük motorları ve scooter ları öyle bir hale sokuyorlar ki, gözlerinize inanamazsınız. Kişiselleştirilmiş ve hepsi de muhteşem.

Herkes benzer olmak zorunda değil, renkli olabilir.

Saygılarımla,

http://www.google.com.tr/images?q=m...&source=og&sa=N&hl=tr&tab=wi&biw=1264&bih=604

http://www.google.com.tr/imgres?img...B5Abvs_TFCA&page=1&ndsp=15&ved=1t:429,r:0,s:0

Mersin İl Temsilcisi
galaktika ile saylonlular da utansın bence..:p

spark hariç...kulakları ona yetiyor zaten..:cherry:

hiç sorma yaaa, herif volkanlı molkanlı ama psikiyatrik tedavi alıyormuş.
neyse, bizim prs_bacteria estetik cerrahımız var artıkın. yaparız bi güzellik ona da...

yapalımda sen fuara gelmeyi düşünmüyormusun???

açık söyleyeyim gelmeni isterim..ama ben olsam sizin oralara gelemem...bazı güçlerim şu sıralar buna müsait değil...:pr:

Mersin İl Temsilcisi
yapalımda sen fuara gelmeyi düşünmüyormusun???

açık söyleyeyim gelmeni isterim..ama ben olsam sizin oralara gelemem...bazı güçlerim şu sıralar buna müsait değil...:pr:

hiç sorma yaaa, benim zaten adına kılıç çekebileceğim "gölgelerin gücü" bile yok şu sıralar.

o kadar çok istiyordum ki gelmeyi. ama 3 aydır işsizim ve artık kurtlandım, bunaldım.
çok yakında düzelir diye sabahlıyorum şu sıralar.
acaba MT olmazsa ne yapardım ki, ya siz olmasaynız :salut::salut::rendeer:

Arap yagi bol buldumu her yerine surermis:)

Adamlar ham malzemenin kaynaginda yasiyorlar. Her sey bu kadar ucuz iken bunu yapmamasi abes bence:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar