burun ameliyatı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yok be deli , seni masaya yatırmadan önce bir sürü testten geçirecekler zaten , sonra 3'ten geriye say dicekler sen de '' tama...'' ışıklar sönecek bir anda ... :mrgreen: sonra uyanacaksın , önce gözlerini açamayacaksın , sadece etraftaki sesleri duyacaksın ... gözlerini açmaya basladığında cillop gibi bıyıklı bi erkek hemsire geçmiş olsun dicek :mrgreen:

eğer ciddi ciddi ameliyat olmak istiyorsanız ben sizi görüştürürüm , yardımcı olmalarını sağlarım , hem ücret konusunda hem de ilgilenmeleri açısından ... laf olsun diye ameliyat olacam diyorsanız yormayın beni :mrgreen: dediğim gibi ciddiyseniz özelden konusalım ...:)

yok be deli , seni masaya yatırmadan önce bir sürü testten geçirecekler zaten , sonra 3'ten geriye say dicekler sen de '' tama...'' ışıklar sönecek bir anda ... :mrgreen: sonra uyanacaksın , önce gözlerini açamayacaksın , sadece etraftaki sesleri duyacaksın ... gözlerini açmaya basladığında cillop gibi bıyıklı bi erkek hemsire geçmiş olsun dicek :mrgreen:

tmm ama ben bıyıklı erkek hemşire istemiyorum :p

bıyıklı mı :silent: hahahaha narkozu zaten merak ediyodum seversem eve alırım bi tüp :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar