BURSA'lıyım , Gururluyum.

işin dalgasındayım.
yok efendim ben şuralıyım yok soyum şunlara dayanır deyip te caka satmak, gururlanmak:
2 çocuğun "sen döverdin ben döverdim, benim babam senin babanı döver" şeklindeki sidik yarıştırmasının biraz daha akil adamlarca yapılan versiyonudur gözümde :)

ne demiş Peygamber efendimiz:
"arabın aceme, acemin araba üstünlüğü yoktur; üstünlük takvadadır"

hehe gelen vurmuş giden varmış böyle açıklama yapmak zorunda kalmışsın...bir nevi savunma ve suçluluk duygusuyla karışık ortaya alevli bir hükelalıkda yine var dabi kanında...:p

Özünü araştırsak Pontusa gader gider ...:queen: sarı çapar seni...ne beyaz türke benziyon ne kırmançoya...olm sen kimlerdensin bi de bize...:queen: İstanbula geldin benim bağlı bulunduğum (657 hikmetine sual olunmaz) muhite yaver postası olarak geldin...şimdi yenikler alınmasın ama bitin yeniği bile olamazsın...:p

Bu pontus hayallerini bırak artık...denendi ama olmadı...:p

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
hehe gelen vurmuş giden varmış böyle açıklama yapmak zorunda kalmışsın...bir nevi savunma ve suçluluk duygusuyla karışık ortaya alevli bir hükelalıkda yine var dabi kanında...:p

Özünü araştırsak Pontusa gader gider ...:queen: sarı çapar seni...ne beyaz türke benziyon ne kırmançoya...olm sen kimlerdensin bi de bize...:queen: İstanbula geldin benim bağlı bulunduğum (657 hikmetine sual olunmaz) muhite yaver postası olarak geldin...şimdi yenikler alınmasın ama bitin yeniği bile olamazsın...:p

Bu pontus hayallerini bırak artık...denendi ama olmadı...:p

çirkef adam!
konuyu açan arkadaşımız haricinde ciddi olarak eleştiren yok
bunun yanında bir ayu görünümüne sahip olduğun için genetik açıdan Türk' e daha çok benzemeyen sensin
orta asya insanı kısa-orta boylu ve çekik gözlüdür ki gider bakarsan genetik açıdan bizden daha fazla Türk olan Kırgızıydı Türkmeniydi halen bu tanıma uymaktadır.
ben kıpçak Türküyüm der yırtarım, ya sen ne yapacan :queen:

çirkef adam!
konuyu açan arkadaşımız haricinde ciddi olarak eleştiren yok
bunun yanında bir ayu görünümüne sahip olduğun için genetik açıdan Türk' e daha çok benzemeyen sensin
orta asya insanı kısa-orta boylu ve çekik gözlüdür ki gider bakarsan genetik açıdan bizden daha fazla Türk olan Kırgızıydı Türkmeniydi halen bu tanıma uymaktadır.
ben kıpçak Türküyüm der yırtarım, ya sen ne yapacan :queen:

Arrgedeş yapma Pontus hayallerini kurdurmazlar buralarda...:pr:

Ben Uşaklyım Selçuklu Türklerine gader gider soyum...:bounce:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ne demiş Peygamber efendimiz:
"arabın aceme, acemin araba üstünlüğü yoktur; üstünlük takvadadır"

Yaw peygamberimiz öle demiş de yalnız bizim Türk milletinin de biraz katkıları olmuş islama.Mesela tüm islam aleminin hayali olan İstanbul'un fethi gibi hayalleri gerçekleştirmek Türklere kısmet olmuş.Ayrıca islamı hindistandan kuzey afrikaya , oradan da avrupanın ortalarına kadar genişletmiş Türkler.Yaw dalga mı geçiyonuz.Türkler Avrupa'yı inim inim inletmiş.Roma'nın fethine 200 km kalmış.Avrupalılar Türkler bizi denize dökecek diye korkudan gemilere atlayıp amerikayı keşfedip canlarını zor kurtarmışlar.Avrupada analar çocuklarını Türkler geliyo diye korkutup uyuturlarmış.

Oh be içimi döktüm rahatladım.Türkiye de yaşıyoruz , Türküz demeye korkar hale geldik.Açılım maçılım içine ettiler ülkenin.

"Ne Mutlu Türküm diyene...." :cherry:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
lakin o sözün aslı benim imzamda var, dikkatini çekerim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar