Bursalı motorcular...

Yahu arkadaşlar, bu bursalı motorcular neredeler, ne yapar, ne yer, ne içerler?
Ben Bursa'dan Cem. 40 yaşında ve avukatım. Tamam, gençliğimde yerküre hala sıcaktı. :)
250cc DADYW'im var. Tanışalım, gezelim, öğrenelim arkadaşlar. :queen:
Benim gibi yaşlıları da aralarına alacak motorcu hayırseverler yokmudur yani?

hoş geldin:cat: bende bursadanım yaşım 30 kendinden basederken (gençliğimde) diye bi ifade kullanmışsın yoksa sen kendini yaşlımı hissediyorsun :) hangi semttensin

çekirge. motorun resimdekiyse, çok fiyakalı görünüyor.

evet ama pek markalı değil yani senin anlıyacağın çin malı mondial ama bana yetiyor bütün işlerimi onunla görüyorum bende kanalboyundayım

ylmzz nin dediği gibi mt grubu var bursanın bende gemlik liyim fakat istanbulda olduğum için katılamıyorum gezilerine inşallah bigün takılırız bi gün bursa ya selamlar

hepinize teşekkür ederim arkadaşlar. bu kadar kısa sürede bu kadar sıcak hoşgeldinler... motorcular harika insanlar.. :)

hoşgeldin işallah ehliyeti alayım bende sık sık yollara çıkarım

burdalar bazı iş güç bazısı işsiz kız arkadaşı ile gezityo bazen altıparmak simit cafede bazen mahvelin karşısında bazende cep sinemasının aralığında relax cafede toplanıyo bu bursalılar :D

vitesli motor almayı düşünüyorum ama en son 3 sene evvel denemek için 30 dk vitesli motor tecrübem olmuştu şimdi ise almak istediğim motoru almaya gidemiyorum bu konuda yardımcı olabilecek birileri var mı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar