bursa'dan yeni uye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abi kızların dikkati böyle fırlamalıkla çekilir...öyle hoşgeldinle hafızaya giremezsin...bizden geçti be cbr1000rrrım...kızım 16 aylık biliyosun...ne varsa dilimde valla....

mete_han, abicim sana hemen bir moto bulalım sen çok kötü oldun be abi :queen: walla bende 3 aydır motorsuzum aynı walla neyapacağımı şaşırıyorum

gerçek aşk bu olsa gerek :joker:

federalcim gidicem diyom bi türlü ayrılamıyom...forrapa bi laf koydum...cvp gelmeden gitmem valla....kızmıştır kesin...

asemum' Alıntı:
merhaba ben elif,
bende asude ve papatya gibi bu sitede yeniyim. ben motorumu aldım :flower: ama kullanmasını bilmiyorum :silent:
kafamıda kırsam motor kullanmasını öğreneceğim :queen:

Konuya yaklaşımın hoşuma gitti :) Bende kendi kendimi eğitmeye çalışıyorum. Üç kez düştüm, ama yılmak yok. Sitede kendisini geliştirmek isteyenler için çok cazip kaynaklar bulacaksın...

Güvenli ve zevkli sürüşler,

selam asüde hoş geldiniz bursa demek ki bende bursadanım arkadaşlar bursada yeni başlayan yada bu işe hevesli bizim gibi arkadaşlara yön gösterecek adeta bize ışık tutacak :p tanıdık birileri varmı?

selam sudenaz hosgeldın sıteye ben de bursa dayım ama ızmıtlıyım askerlıgımı surdurmekteyım umarım motosıklete alırsın ılerde HoŞGeLdİn :rendeer:

öncelikle asudenaz hoşgeldin ve papatya sende hoşgeldin :thumleft: umarım en kısa zamanda sizlerde birer motor sahibi olursunuz :cat:

yeter ki isteyin ve inanın...olacaktır :wiinkk:

Selam arkadaşlar ,
Antalya'dan selamlar diye tanışma topiği açtım 5-6 kişi hoşgeldin dedi.
Ben de buraya geleyim dedim , bütün ahali buradaymış.
Kızlar hoşgelmişsiniz ama bütün siteyi esir almışsınız yau..

*************UYARIDIR.!!'*****************************

"imza" bölümünde resim ,avatar ,renkli yazı kullanmak yasaktır..!!
+ Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
+ Şikâyetler için... [email protected]
***************X******************X*********

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar