Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
abi kızların dikkati böyle fırlamalıkla çekilir...öyle hoşgeldinle hafızaya giremezsin...bizden geçti be cbr1000rrrım...kızım 16 aylık biliyosun...ne varsa dilimde valla....
merhaba ben elif,
bende asude ve papatya gibi bu sitede yeniyim. ben motorumu aldım :flower: ama kullanmasını bilmiyorum :silent:
kafamıda kırsam motor kullanmasını öğreneceğim :queen:
Konuya yaklaşımın hoşuma gitti Bende kendi kendimi eğitmeye çalışıyorum. Üç kez düştüm, ama yılmak yok. Sitede kendisini geliştirmek isteyenler için çok cazip kaynaklar bulacaksın...
selam asüde hoş geldiniz bursa demek ki bende bursadanım arkadaşlar bursada yeni başlayan yada bu işe hevesli bizim gibi arkadaşlara yön gösterecek adeta bize ışık tutacak tanıdık birileri varmı?
Selam arkadaşlar ,
Antalya'dan selamlar diye tanışma topiği açtım 5-6 kişi hoşgeldin dedi.
Ben de buraya geleyim dedim , bütün ahali buradaymış.
Kızlar hoşgelmişsiniz ama bütün siteyi esir almışsınız yau..
"imza" bölümünde resim ,avatar ,renkli yazı kullanmak yasaktır..!! + Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır. + Şikâyetler için...[email protected] ***************X******************X*********