Bursadan yeni Regal Raptorumla selamlar :)

Bursa Nilüfer den Regal Raptor D250Cc 9B ile aranıza katıldım herkese selamlar.:)

Hayırlısı olsun, güle güle kullan. İyi bakarsan üzmez seni. Sağlam motordur

hoş geldin allah kaza bela vermesin .hayırlı olsun.bende yeniyim ben ikinci el bir keeway süper shadaw 250 aldım ehliyetim kaldı onuda halletim sayılır.bende bursa gemlikteyim buttimde çalışmaktayım..inşallah geziler dahilinde görüşürüz

hoşgeldin dostum benim imzamdan numaramı alıp çıkmak istediğinde beni arayabilirsin... akşam 5ten sonra olursa bu hafta için iyi olur :) görüşmek üzere

tabiki motorun resimlerini
bursa ya çok gidip gelirim
belki bi gün görüşürüz

tabi neden olmasın bende istanbula sık sık olmasada uğrarım özlem gidermek için :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:44 ----------

hoş geldin allah kaza bela vermesin .hayırlı olsun.bende yeniyim ben ikinci el bir keeway süper shadaw 250 aldım ehliyetim kaldı onuda halletim sayılır.bende bursa gemlikteyim buttimde çalışmaktayım..inşallah geziler dahilinde görüşürüz

inşallah seninde hayırlı olsun ehliyeti en kısa sürede alırsın inşallah. gezilerede aktif katılabilirsem görüşürüz :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:46 ----------

hoşgeldin dostum benim imzamdan numaramı alıp çıkmak istediğinde beni arayabilirsin... akşam 5ten sonra olursa bu hafta için iyi olur :) görüşmek üzere

olur ben bu hafta içi doluyum biraz hafta sonu da pazar dahil çalışıyorum önümüzdeki hafta hafta içi bi akaşam arayabilirim ;)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar