Bursa'dan Superlight'ımla katıldım aranıza...

Merhaba arkadaşlar
İsmim Cihan, bursada yaşıyorum
motor tutkum 50'sinden sonra başladı ama ben zaten hep genç olduğum için hiç zorlanmadım.sitenizle yeğenim sayesinde tanıştım, sizin tanıdığınız ismi ile Luxor sayesinde.hatta motorumu bile o araştırıp tavsiye etti alırken ve beni bu yaşımda bu sevdaya aşık etti.A2 ehliyetimi bile daha yeni aldım.
ilk başlarda hele hele ilk hafta kollarımdaki o ağrıları hissetmeye başlayınca "olmayacak, yapamiicam, satıyorum ben bu motoru" dediğim anlar oldu ama sonra kendime geldim ve doğru yolu buldum.iyiki satmamışım diyorum şimdi.çünkü artık superlight'ım ve ben 2 ayrılmaz dost olduk.
geçen haftasonu biz 2 kafadar (superlight'ın ve ben) istanbula yeğenime ziyarete gittik.çok güzel ve zahmetsiz bir yolculuk oldu, sl imle bu yolculuk sayesinde daha bir kaynaştık, daha bir iyi tanıdık birbirimizi.2 güzel günden sonra bursaya geri döndüm ama hala yüreğimde o uzun yol heyecanı var, ne zaman nereye gidebilirim diye düşünüyorum hep vakit buldukça.
sonuç olarak aranızda olmaktan memnunum arkadaşlar, umarım güzel günlerde birlikte oluruz ve bu güzel tutkuyu doyasıya yaşarız.
Hepinize HOŞBULDUK... :)

işte ben ve superlight'ım
(sissy barı kendim tasarladım ve ellerimle yaptım fabrikada, eğimi falan ayarlanabiliyor.ayrıca fark edeceğiniz gibi arka görüşü arttırmak için koruma demirlerine 2 ek ayna ekledim ve kırılan camımı daha büyük bir cam ile değiştirdim, artık rüzgardan çoook daha az etkileniyorum)

slctiq7.jpg

ctsissy1yz6.jpg

ctsissy2zm5.jpg

ctsissyarka1zi3.jpg

ctsissyarka2ib4.jpg

slct5kz2.jpg

slctayna2qw0.jpg

slctayna1er3.jpg

slct2gl3.jpg

slct1jf1.jpg

slct3um7.jpg

slct4cl1.jpg

slct6ny1.jpg

slct8go0.jpg

slct7fu0.jpg

NOT: Arkadaşlar, bu yazıyı dayım forum kullanmada yeni olduğu için ben buraya ekliyorum.Yani tabii ki zamanla o da alışacak ama yazacağınız mesajlara hemen cevap vermezse biraz sabırlı olun.ben onuda bu forumun müdavimi yapmasını bilirim. (Luxor)
:queen:

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
motorun,motorculuğun ve üyeliğin hayırlı olsun.kazasız belasız güzel günlerde kullanmanız dileğiyle:cat:
hoşgeldin:rendeer:

aramıza hoşgeldin.:rendeer:
motor çok şık olmuş. koruma demirlerindeki aynalar farklı bir düşünce..
faydası varmı? merak ettim güzel duruyo gerçekten.
nazar değmesin.
kazasız belasız sürüşler dilerim.

Moderatör
Aramiza ho$geLdin abi.. Kazasiz beLasiz keyifLi suru$Ler..
YanLiz o sisybar'in az daha ufagindan bende istiorum bi tane :)

Hoşgeldiniz sefalar getirdiniz.:rendeer: Keyfiniz daim olsun.:rendeer:Hidayete erdiğiniz fotolarınızdan belli oluyor:wiinkk: :cat: Hayata yaniden gelmeniz şerefine tebrikler.:thumleft: :thumleft:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoşgeldin kardeş aramıza.

::hosgeldi o sisy bar ne öyle koltuk gibi olmuş... :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoşgeldin:rendeer:

bu kadar güzel bi keway görmemiştim gerçekten çok ama çok hoş duruyor. ne diyelim hayırlı uğurlu olsun. aramıza hoş geldiniz

V&B

abim hoş geldin bende bursadan volkan toplantılara gelirsin ve kalıcı olursun inşallah abi.
SAYGILAR

hoş geldin abi.
izmir ede bekleriz, kazasız ve keyifli sürüşler dilerim, sevgi ve saygıyla.

Süper Moderatör (BBRR)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar