bursadan sevgiler saygılar

arkadaşlar merhaba.
adım eser 27 yaşında evli bir çocuk babasıyım.bursada oturuyorum,aslen ankaralıyım.bilgisayar teknisyeniyim.elimde 5 gün öncesine kadar ramzey 125cc atakan vardı,canıma tak etti ha bire masraf çıkartıyor,bi yerini yapıyor başka biyerden patlak veriyordu.peynir gibi jant kırıyordu.bende düşündüm taşındım ve nihayetinde eski meski 1991 model etz 251cc aldım.daha doğrusu kafa kafaya değiştik.en azından mantıken 100-150 ytl masraf yapar 4-5 sene binerim inşallah.kullandığım motorlar:mondial agk 125cc,honda cb 900 f,jawa still,mz 301(2 hafta),ramzey 125cc atakan,en sonundada dediğim gibi mz 1991 etz 251.bu kadar motor saydım sanmayın çok tecrübeliyim.aksine fazla tecrübem yok.ben motoru yeni yeni bi araç olarak değilde,ruhumun ve bedenimin bi parçası olarak görmeye başladım.keşke yıllar önce görebilseydim.ama geç olsun güç olmasın dimi.kazasız belasız sürüşler dileğimle esen kalın

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Aramıza Hoş Geldin Kalıcı Ve Katılımcı Olmanız Dilegiğle

Arkadaşım aramıza hoşgeldin..::hosgeldi :rendeer:
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin. ::gazete::
Kan grubu listesine yazılmak için ::stretche
Ehliyetle ilgili her türlü soru için :silent: ::eek:uestion
İleri sürüş teknikleri Hakkında bilgi almak için :bounce:
Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için ::sefereee ::friends::bestmt: :thumleft: ::cheeeeer :rendeer: ::shake2::
::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy::
................................................................................................................................................................................................

Son düzenleme:
hoşgeldin aramıza kalıcı ve katılımcı olman dileği ile forumda iyi eğlenceler.(bu arada bende bilgisayar teknisyeniyim...:)) çok ram yakıp çok anahtarlık yapanlardan:)))

:) aramıza hoşgeldin.ben de bursadayım

hoş geldiniz...kalıcı katılımcı olmanız dileğiyle...:rendeer:

hoşbulduk inanın bukadar sıcak ve hoş karşılanacağımı ummuyordum.bursadaki arkadaşlar bahar festivalinde görüşmek dileğiyle bütün arkadaşlar bursadan olması şart değil herkesi bekleriz.teknisyen kardeş bendede bi ton anahtarlık koleksiyonum var ama ben işi ilerlettim(anakart,ekran kartıişlemci.vs.):d:d

Forumdan Uzaklaştırıldı
hoşbulduk inanın bukadar sıcak ve hoş karşılanacağımı ummuyordum.bursadaki arkadaşlar bahar festivalinde görüşmek dileğiyle bütün arkadaşlar bursadan olması şart değil herkesi bekleriz.teknisyen kardeş bendede bi ton anahtarlık koleksiyonum var ama ben işi ilerlettim(anakart,ekran kartıişlemci.vs.):d:d

aramıza hoşgeldin eser kardeş kalıcı katılımcı olman dileği ile tekerin düz bassın mz almakla çok iyi etmşsin ALLAH kaza bela göstermesin..:rendeer:

::tutkuy::::tutkuy::::tutkuy::

forumda bursa'lıların artmasını görmek ne güzel. bizimde internet cafe işiyle uğraşıyoruz. işimiz gücümüz bilgisayar senin gibi :) görüşmek dileğiyle..

Aramıza hoşgeldiniz. Motorunuz hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız bol km'ler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar