Bursa'dan Selamlar...

Merhaba arkadaşlar ben Ercan Göçmen.Bursa - Setbaşı'ndan katılıyorum aranıza. Mesleğim Bilgi İşlem . Uzun süredir takip ediyorum bu siteyi fakat bir motorum olmadığı için üyelik almıyordum. Yakın zamanda ilk motorumu alıcam Allah nasip ederse. ( Maddiyat ve yetenek imkan verse DRZ 400 ya da KLX 250 hayalim ama imkanlar dahilinde Ramzey qm 200 :) ) Bundan sonra daha fazla katılacağım kesin aranıza. Güzel dostluklar dileğiyle...

Ayrıca forumdaki bu içeriğin oluşumunda katkısı olan herkese teşekkür ederim. Bu değerli paylaşımlar olmasa hangi motorun bizim için uygun olduğunu bulmak çok zor olurdu sanırım.

Hoşgeldin aramıza. Motorunu alda grup gezilerimize katılırsın artık. Ehliyetin vardır umarım. Sayfadaki Bursa MT grubuna bekleriz.

Hoşgeldin arkadaşım aramıza inş en yakın zaman da alırsın motorunu. Bende Bursa Gemlik'ten :)

Hoşbulduk arkadaşlar :) Bu hafta finans sorununu çözersem sanıırm sakarya kocaeli taraflarından bi ramzey alıcam. Nedense 2. ellerin çoğu oralarda :) Ehliyetim var yaklaşık 5 yıldır yerinde sayan :) Elbet Bursa mt ye katılacağım aranızda arkadaşlarda vardır tanıdık. Hele bi alalım acemeliğide üstümüzden atalım direk uludağ göller :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar