Bursa'dan Selamlar

Merhabalar,

Aranıza yeni katıldım. Herkese bol keyifli sürüşler dilerim.

Motosikleti
BMW 1250 GS ADV
Bende Bursa dayım. Hoş geldiniz keyifli paylaşımlar dilerim.

Hoşbuldum , keyifli paylaşımlar , aynı sehirde bir gün beraber sürüş yapma dileğiyle

Kılıç hoş geldin bizim mahalleye . Bursa'da hangi semt ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:09 ----------

Kılıç hoş geldin bizim mahalleye . Bursa'da hangi semt ?

Kılıç telim profilde . Bizde yaş 64 . Bu yüzden M.T. in mesaj sistemi beni çok yoruyor. WhatsApp bana çok daha kolay geliyor. Selamlarla.

Hoş geldiniz bende Ali abi gibi bursada yim. Ali abi tecrübesiyle bize her konuda yardımcı olmuştur 😁 belki bir gün denk geliriz kısmet

Angry ; tek problem yaş olsa bir şekilde altından kalkarız herhalde. Amma ve lakin bunca yaşın üzerine bir de 5 büyük 2 küçük toplamda 7 ameliyat artı
obezite ve de tansiyon ile şeker de ilave olunca , biraz yoruyor insanı. Yine de halimize binlerce şükürler olsun. Teşekkürler güzel iltifatlarınız için.
Gerçekten beni güzel gaza getiriyorsunuz. Sonra bende kendimi genç sanıyorum. Saygılar ve sevgiler aralıkta da iki tekere devam diyenlere.

Merhaba,

Bilmeyenler için bir hatırlatma yapmak isterim. Bursa Mt grubu olarak uzun zamandır genelde burada fazla mesaj paylaşımı yapmıyoruz.
İçerisinde yaklaşık 100 kişi olan bir whatsup grubumuz var. Motosiklet, gezi, yardım vs gibi konularda orada paylaşım ve sohbet ediyoruz.
Katılmak isteyen özelden mesaj atabilir.

Bilginiz olsun.
Kalın sağlıcakla.:king:

Valla Abi ,

Angry'nin yorumuna %100 katılıyorum. Ameliyatların için cok geçmiş olsun.Güzel ve keyifli sürüşler.

Kılıç Şükürler olsun ki senenin 365 gününün en azından 350 sinde iki tekerden vaz caymıyorum. Sanırım bu şevk beni ayakta tutuyor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 04:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:42 ----------

Ameliyatların hepsi geride kaldı . İnsan geride kalanlara değil , ileriye bakmalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar