Bursa'dan Selamlar

Merhaba abilerim bursada 1050 konutlar civarında oturuyorum 15 yaşındayım motorsiklet aşkım bundan 2 sene once bir motorlu bisiklete binmemle basladı su an yamaha crypton um var bursadayım oğrencıyım bursa içi geziler oluyorsa katılmak isterim iyi forumlar :):)

hoşgeldın kardeş, gezıler için 2 sene kadar beklemen gerek ehlıyetın olmadan bu gezılere katılamazsın ne yazıkkı :(
mümkünse motora bınme polıse bı denk gelırsen 1200 tl gıbı bı ceza yersın yaşın kucuk olduguna gore motor senın üstune kayıtlı değildir halıyle ruhsat sahıbınede bı okadar ceza yazıcaklar sana tavsıyem bıraz sabret.

abi ceza hakkındada bilgim var motora binerken bunları mecburen göz onunde bulundurarak bınıyorom ee ne yapalım abi gülü seven dikenine katlanmak zorunda kalıyor gezilere katılmak derken çok uzun mesafeler olarak değil mesela görüşmeler toplantılar gibi ortamlarda bulunmak ısterım polis konusunda ise aslında yapmaman gerekn bir şey ama yunus polislerden baska polislere durmuyorum arastırdıma göre emire itiarsizlikten 160 küsür lira eve ceza postalıyolarmış tek korkum yunuslar :D 1,2 kere durdurdu yunuslar bağrıp bağrrıp saldılar tavsiyelerin içinde teşekkür ederim :)

selam dzan bende bu hafta bir mondial X-Treme MAX aldım susurluk ta duruyo cevremi tamamen motor cu yapmak isityorum takılalım istersen bende 16 yaşındayım

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:13 ----------

selam dzan bende bu hafta bir mondial X-Treme MAX aldım susurluk ta duruyo cevremi tamamen motor cu yapmak isityorum takılalım istersen bende 16 yaşındayım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar