Bursa'dan Merhaba

Arkadaşlar bu forumu uzun zamandır(4/5 yıl) takip ediyorum, üye olmak bu güne kısmetmiş.
Bursada yaşıyorum, 112 Acil yardım servisinde sürücüyüm daha öncede beş altı sene kadar taksicilik yaptım, 10 yılı aşkın
süredirde motosiklet kullanıyorum. Çeşitli marka, model ve cc de motorlarım oldu, belki beni tanıyanlarda vardır bursa
grubunda, çeşitli organizasyonlarda falan karşılaşmışızdır, öncelikle bursada kamet eden arkadaşlar olmak üzere kısmetse herkezle tanışır ve geziler, etkinlikler düzenleriz umarım. Herkeze selamlar, sağlıcakla kalın..

foruma hosgeldınız ıyı vakıt gecırmenız dılegıyle... Hep merak etmısımdır ve yapmak ıstemısımdır ambulans soforlugu acaba ıse alırken herhangı bır psıkolojık testten gecırıyorlar mı.

bursa ikinci memleketim sayılır :)
her sene 4-5 kere gelirim
motorla da bi kaç sefer geldim
inş. bi dahaki gelişimde görüşürüz...
aramıza hoşgeldin...

Kocaeli İl Temsilcisi
aramıza hoş geldin sevgili murat , burada 112 acilde çalışan bir arkadaşımız daha var :) inşallah iş icabi karşılaşmayız :cherry:

ama onun dışında ben orhangaziliyim kocaelinde oturuyorum , ::hosgeldi::tutkuy::

Hoşgeldiniz. Ambulans şoförlerine hayranımdır heleki bayan ambulans şoförlerine hayranlıkla bakıyorum ufacık kadın koca arabayı nasıl kullanıyor diye :mrgreen:

Bi ara Ali ubuz, Hakan baş,..... 10 kişi kadar Uludağ yolunda kahvaltıya gitmiştik, Bi de Büyük Kumla ya gitmiştik 20 kadar motor... Sen de var mıydın o gezilerde?

Hoş geldiniz katılımcı ve paylaşımcı olmanız dileğiyle:cat:
iyi forumlar. :wiinkk:

herkeze tek tek teşekkür ederim, hoşbulduk arkadaşlar gezilerde görüşmek üzere..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar