Uruguaylı eski bir futbolcuhsogeldin hemserim.
ghiggia ne demek?
Valla helal olsun, ben Türkiye'deki yeni futbolcularin isimlerini bile bilmiyorum, sen ta Uruguaydan isim bulmussun kendine;:mrgreen:Uruguaylı eski bir futbolcu
Heheh . M.k.paşa'dayımValla helal olsun, ben Türkiye'deki yeni futbolcularin isimlerini bile bilmiyorum, sen ta Uruguaydan isim bulmussun kendine;:mrgreen:
Bursa'da neredesin?:wiinkk:
hoşgeldin kardeş benim kuzene de almıştık izmirden tiger oda Kemalpaşalıydı tanışıyor musunuz![]()
Heheh . M.k.paşa'dayım
Bizim sülalede motor kullanmayan adam yok.::sigara:: Mısır patlatıp geliyorum, bakalım akrabalık çıkacak mı? ::sigara::
Paşanın neresindensiniz acaba kemalpaşa küçük yer belki tanışıyoruzdurBizim sülalede motor kullanmayan adam yok.
tek sorun eve girmiyorlar.:cherry:
ama Feyyaz yok akraba taalukatta.
Fakat bizim kusaklardan birilerinden bulasmissa taniriz nasil olsa.
Sana bir teessüf ederim hayatin kayar.:cherry:bende kemalpaşalıyım bursada oturuyorum babamda zamanında 56 model bmw ile gezermiş kemalpaşada belki vardır bir tanışıklık:d
Tanismamiz mümkün degil desem olmaz, hakikaten küçük yer.Paşanın neresindensiniz acaba kemalpaşa küçük yer belki tanışıyoruzdur![]()
şimdi 56 model bmwyi bende kullanıyordum bende mi yaşlıyım
:cherry:
babam imam hatip çıkışlı ama imam falan değil yani kapaklı oluk köyünden belki bilirsin 70 doğumlu