bursa'dan bir ss turu...

arkadaşlar bu videoyu facebookta gördüm ve aynen oradan ekliyorum. şunu da eklemem lazım tabi: videodaki şahsı tanımam/ilişkim yoktur. motoru kullanış şekli içinizdeki ss sürücüleri için basit veya saçma olabilir bu konuda yorum yapamam. mantıklı ve doğru bir sürüş müdür onu da bilmem. ama ben izlerken heyecanlandım yalan yok. daha acaip şeyler paylaşıldığını gördüğüm için eklemekte sakınca görmedim. (amma büyüttün yahu alt tarafı normal ss sürüşü diyenlere henüz acemi olduğumu ve bu turun bana bir gömlek büyük geldiğini tekrar hatırlatayım). sonuna kadar izleyin.... bursa'yı böyle görmek de ilginç oldu...

http://www.facebook.com/home.php#/video/video.php?v=1063023349218&ref=nf

facebookta üyeliği olmayanlar için başka bir link ekleme şansınız varmı...

pardon düşünemedim bu ayrıntıyı. tam 1 sattir arıyorum sonunda buldum. buyrun:

http://www.youtube.com/watch?v=Ret7WJvI-l8

Son düzenleme:
bunu ben baya önce izledim çok süper bişey insanın sanki ufkunu açıyo değiişik bişey ama 06:10 saniyesindeki yere her baktığımda f arklı görüyom yamaha motor o otobüsün oradan o aralıktan nasıl geçer düşüncesindeyim :) ayrıca bence güzel !!

facebookta üyeliği olmayanlar için başka bir link ekleme şansınız varmı...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
cok guzel hareketler bunlar zibalabalabblab :)

sık,sık dıreksıyon hakimiyetini kaybetti..
allah akil fikir versin diyelim :cat:

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Bu vatandaş o yolda hiç polise denk gelmemiş mi ?

Bu video yu seyrettikten sonra motora bakış açım değişmişşti :)) Çok gazladım bu video dan sonra ama eleman o aralardan nasıl geçiyor helal olsun..

cesaretinden dolayi tebrikler
zira motoru ile bağdaşmış adam bunlar onun için normal tavırlar...
tekrar ziraaa ben bile beat ile çok rahatim dersiniz beatla öle sürülürmü
alişiyor insan bi süre sonra bisiklet gibi geliyor..kilosu yüksekliği nakedi touringi ss scoteri farketmio

Helal olsun diyorum başka birşey demiyorum....
İki arabanın ararsından çok iyi geçiyor hızlı ve kıvrak...

hoş :)) normal ss sürüşü; adrenalin seviyesi düşük demek isterdim ama; mümkün değil ne yazık ki :))

bu arkadaşımız bursalıdır 2 motor harcadı bu üçüncü ......

face de izlemiştim valla ss kullanıcıları icin basit gelebilir demişsin fakat hicde basit gelmedi:s git parasını verde pist e gir be kardeşim

face de izlemiştim valla ss kullanıcıları icin basit gelebilir demişsin fakat hicde basit gelmedi:s git parasını verde pist e gir be kardeşim

al benden de o kadar be abicim,harcanacak gidecek yollarda hiç öyle geçilir mi aralardan yuh dedim valla:queen::queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar