hocam markasını sormadım ama full deri bir ceketti, yelek değildi
Hava yastikli cesitli urunler var. Mesela Clover marka tekstil ceketler var ama derisi vr mi bilmiyorum.
hocam markasını sormadım ama full deri bir ceketti, yelek değildi
Arkadaşlar peşin yükümlü olmayalım, yiten can bir motorcu kardeşimize ait dahi olsa.. bakalım bilirkişi ne diyecek duruma.. araba sürücüsü aynadan görüp kaçmaya çalışmış olabilir.. merhum abimiz de yol daha geniş diye sağdan gelirken son anda aracın öteki yanından geçmeye çalışmış olabilir. hiç tanımadığınız bir kişi eğlenmeye çıkmış.. ortada hiç sebep yokken ne diye birinin canına kast etsin.. arabalı arkadaşın da gecesi gündüzü mahvoldu kime neyin havasını atsın..araçtaki kişilerin de suriyeli vs. olması bir ön yargıya dönüştürmüş olabilir algınızı.. velhasıl emin olduğum tek bir şey var motorcu arkadaş arabadan daha hızlı olmasaydı bu kaza yaşanmazdı..
bir arkadaşımın da başına geldi kendi aracıyla buna benzer bir şey.. köy yolunda giderken arkadan çok süratli gelen sürekli z çizen sarhoş birinden kaçayım derken mıcıra girip bariyere bindirdi arabayı pert etti.. Allahtan sadece maddi zarar oluştu. durum buna benzer bir şey de olabilir..