Bursa'da motosiklet kazası

Allah rahmet eylesin,yakınlarınada sabır versin.seninde Allah belanı versin tankerci....

Allah; ölen kardeşimize rahmetini esirgemesin ve kalanlara da sabır ihsan eylesin inşaallah..

---------- Post added at 02:42 ---------- Previous post was at 02:39 ----------

Tamam hepimizin başı sağ olsun.. Günahları affedilsin de..

Lütfen böyle gazete sitesinden kopyala yapıştır başlık açmayın.
Özellikle kaza ve özellikle sonunda "ölüm" olan haberleri..

Şen şakrak giriyorum foruma. Bu başlıklardan birine denk geliyorum, ağlayacak gibi oluyorum.

Lütfen.

Biraz samimi olursanız arkadaşım, burada bir arkadaşın canından bahsedilmiş ve size de lütfen..!

Allah rahmet eylesin, yakınlarına sabır versin. Çok kötü bir durum :pale: Allah korusun tüm motorcuları böyle kazalardan.

Allah rahmet eylesin ailesine sabır versin mekanı cennet olsun yine bir ayının yüzünden gencecik bir motorcu arkadaşımızı kaybettik :(

Havalar ısındı. Motosiklet kullanan sayısı arttığı için maalesef kaza oranıda artmakta. Olmuş olayları olmamış gibi varsayarak sadece "yeni başladım hangi motor", "hangi yağ ve neden" veya geyik muhabbetiyle maalesef bizden birilerinin başına gelen kötü olayları önleyemeyiz. Allah korusun böyle trafik canavarları oldukça da yarın öbür gün başlıktakiler bizden birisi olabilir ki oluyor da. Bunlar paylaşılmalı ki bizde geçmiş olsun dileklerimizi paylaşıp, çıkarmamız gereken dersleri çıkarabilelim.

Allah rahmet eylesin.

Moderatör
Benzer şekilde, yine hayvan bir kamyon sürücüsü yüzünden 1.5 yıl önce en yakın dostumu, öz olmasa da kardeşimi ve onunla birlikte kız arkadaşını kaybettim. Allah kimseyi böyle bir imtihanla sınamasın. Allah rahmet eylesin.

Allah rahmet eylesin yakınlarına sabır versin
bu kaza %95 ihtimalle motosiklet sürücüsünü tiye almamaktan olmuştur yani kamyoncudan dolayı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar