Bursa'da ileri sürüş eğitimi

Motosikleti
RKS TNT 202
Selamın aleyküm Allah tekerlere taş değdirmesin.

İleri sürüş eğitimi almak istiyorum. Daha çok güvenlik amaçlı. Bursa'da tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı?

Bilenler çevre illerden de bildikleri yerleri yazabilirler, diğer arkadaşlarımız da istifade etmiş olur.

Yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim.

Motosikleti
BMW 1250 GS ADV

İleri sürüş eğitimi almak istiyorum. Daha çok güvenlik amaçlı. Bursa'da tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı?

Bilenler çevre illerden de bildikleri yerleri yazabilirler, diğer arkadaşlarımız da istifade etmiş olur.

Merhabalar, özelden numaramı ilettim. Arayın konuşalım. Sizin tecrübeniz, korkularınız vs. sohbet ederiz. Size uygun eğitim planı çıkartırım.
Virajda yatma korkusu, hadi yattın bu teker ne zaman kayacak korkusu bunlar en kolayı, çözeriz Allahın izni ile... :)

Motosikleti
Clx700 heritage

Aleyküm selam.
@Mallaca abimden eğitim aldım. Ben de Bursa’da yaşıyorum. Hatta geçen hafta haftasonu eğitim aldım.
Kesinlikle tavsiye ederim. Çok profesyonel samimi ve eğiticiydi, motosiklet hakkında çok fazla yanlış bilgim vardı onlar düzeldi. İnanılmaz faydalı oldu
Kendisinden bilgi alabilirsiniz. Ben şiddetle tavsiye ederim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar