Bursa - Ninja 250r sahipleri bakabilir mi?

Öncelikle ilk mesajım herkese selamlar,

Forumu takip etmeye çalıştım elimden geldiğince, çok çok fazla motor kültürüne sahip değilim ve umuyorum 1-2 gün içinde bu camiaya katılacağım. çok fazla "şunu mu alayım, bunu mu alayım be abi" başlığı gördüm, ben de bir benzeriyle sıkmak istemiyorum. Bir süredir 2-3 seçenek arasında kaldım. ve son olarak başlangıç motoru olarak kawa ninja 250r'yi tercih ettim gibi, Bursa içinde satılık bulamadım ve yarın(perşembe) akşamüstü İstanbul'a gitmeyi düşünüyorum bakıp almak için. Lakin aklımda soru işaretleri var. Biraz iri sayılırım, amerikan futbolu oynuyorum :) ve usta motorcuların bana 'mantıklı' çerçevede sundukları cbr 125 ve 250'likler altımda biraz küçük kalıyor, hyo tercih etmek istemiyorum. yamaha yzf 125r'yi gerçekten çok beğendim ve üstüne de yakıştım lakin yine usta motorcular, sıkılacağımı söylüyorlar(hız tutkunu değilim).
Neyse fazla ayrıntıya girdim, daha da uzatmadan sözün özüne geleyim. Daha Önce Ninja250r'yi hiç canlı görmedim kalıplı ve kaslı bir motor mudur? Bursa'da kullanıcısı olan bir arkadaş yardımcı olabilir mi 5-10 dakika bakıp muhabbetimizi edelim ve ben İstanbul'a ona göre gideyim. Gidip de küçücük birşey ile karşılaşmayayım. İlgilenecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Ninja malesef ufak ancak görünümü güzel ben de başlangıcımıninja ile yaptım hala da devam ediyorum senin memnun edermi bilmiyorum boyum 1.77 kilom 68 bana tam geliyor.

Peki asıl soruya gelirsek, ninjanızı görebilir miyim yarın ?

Düzenleme: İstanbuldaymışsınız tamam. :)

ilgi ve alakanız için siz forum kullanıcıları ve tecrübe sahibi büyük motor üstadlarına çoook teşekkür ediyorum...

Sanayide kocaman motorda sizle mi karşılaştık ? Cbr 250 r vardı bende hatta oturdunuz sohbet ettik . Sizmiydiniz ? Bu forumu takip ettiğini söylemişti.

Bu sıralar pek çok kişiyle motor konusuyorum ama sanırım o değilim, görüklede gördüğüm cbr 250r'nin sahibi olabilirsiniz ama? malum nilüferde az :)

Yok hayır görükle tarafına hiç gitmedim .Geçen kocaman motorda bir abim le tanışmıştımda . 30 küsür yaşındaydı . Ninja düşünüyordu . Benim cbr ye bindirdim . Tek silindir olduğu için sesini merak etti , açtım motoru biraz devirlendirince düşündüğü gibi olmadığını anladı , beğenmişti yani :) oda cbr ye kaydı sanki . Acaba siz olabilirmisiniz diye sormuştum o yüzden . Demek ki farklı biriymiş :)

Kocaman motor nasıldır arkadaşlar ilgi alaka tavsiye eder misiniz sıfır kawasaki motor almak için?

Kocaman motoru tavsiye ederim . Zaten altınşehirde oturuyorum . Evimin dibi gibi bişey. Kaskımı montunu , güvenlik ekipmablarımın hepsini ordan aldım . Aynı zamanda tamirci ama öyle çinlilere bakmıyor . Yüksek cc lerle ilgileniyor . Gayet ilgililer .

:) aynı durum bende de var, zengin olmayan biri olarak mantığım cbr 250, egom ninja 250 diyor bakalım. Kocaman motorda sıfır ninja da var mı? ve bir soru daha Megelli'ler hakkında ne düşünürsünüz?

:) aynı durum bende de var, zengin olmayan biri olarak mantığım cbr 250, egom ninja 250 diyor bakalım. Kocaman motorda sıfır ninja da var mı? ve bir soru daha Megelli'ler hakkında ne düşünürsünüz?
İsterseniz kocaman motorun oraya gelirseniz bana haber verin bende geleyim . Artçı alabilirim sizi isterseniz. Ayrıca 3 gün önce gittiğimde yeşil vardı ellerinde .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar