Bursa mt'nin 4 delisi dag yolundaydı....

....:) Harika dağ manzaraları olan,güzel bir gezi olmuş.Benim için ULUDAĞa çıkmak şimdilik nasip olmadı,ama inşallah en kısa zamanda düşünüyorum.TEKERLERİNİZE SAĞLIK,PAYLAŞTIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER....

Doğru Pınar motorsiklet eğitimini orada aldı. İlk eğitimde bahsettiğiniz yağmur yüzünden sonradan bir kez daha eğitime gitmiştik.Bu kez ben de eğitime katılmıştım.Yani doğru hatırlıyorsunuz da siz kimsiniz? Tanıyamadım.:silent: Haa bu arada ben Pınar'ın eşiyim.

Aynı eğitimde bende vardım :mrgreen:Sucuk olmuştuk yağmurdan...Hatırlayabildiniz mi beni bilmiyorum.Resimleri görünce acaba demiştim.İyi hafızam varmış demek ki...:p

CZLNDRC

Aynı eğitimde bende vardım Sucuk olmuştuk yağmurdan...Hatırlayabildiniz mi beni bilmiyorum.Resimleri görünce acaba demiştim.İyi hafızam varmış demek ki...

hatırlamam mı:cherry:Ay ne gündü ama botların içine balık salsan yüzcekti:queen:önümüzü göremiyoduk yağmurdan barış hocayıda bincez diye yazık haşat etmiştik :queen:genede harikaydı.

leopaw

Yola hazırlıklı mı çıkıosunuz bari lastik falan patlasa veya motor arıza yapsa ne yapıcaksınız merak ediorum.

lastik patlarsa diye yanımızda köpük var tamir aletlerimizde zekeriya arkadaşımız tamir işlerinden iyi anlıyor çok şükür:cherry:gerçi birinci zirveye çıkarken kasaları bırakcaktık nerdeyse çukurlar yüzündende neyse manzaraya deyerdi. Bazı şeylerde olacaksa olur kaçışın yoktur bi yolunu bulurduk elbet:)

ama bak mangallık her türlü teşkilatımız vardı neskafemizi bilem içtik o manzaraya karşı :queen:çokta ehli keyifmişiz ya:p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:35 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:30 PM ----------

miroglu53

Kısmetse bidahikine katılmak isterim... Süper olmuş...

önceden rezervasyon yaptırdığın için kabul her zaman bekleriz:cherry:[/

Son düzenleme:
:)Eyvallah Özcan bir ara seninde gezdiğin yurdum fotolarını görsek diyoruz:cat:,Ahmet sende olduğun yerde durmuyorsundur:wiinkk:

hocam istanbul gezisinden sonra km 11500 de çakılı kaldı cumartesi leri motor günüm pazarları bu aralar dolu oluyor en fazla mudanya onunda canı ne ki 20 km gezi diye saymıyorum bile

Ne güzel gezmişsiniz keyifli pozlar vermişsiniz.:)

Bu gezilerinizin ve paylaşımlarınızın devam etmesi dileğiyle..:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar